Råkade shoppa skor i Halmstad!


Från Friis & Company, Ruby heter dem 900:-

Lördag; Halmstad och Soleil!


Nu blir detta ett sent inlägg, men så kan det bli! Idag eller igår egentligen i och med att klockan har gått över till ett nytt dygn. Jag har spenderat denna fredag på Freeport i ett regningt Kungsbacka. Det är en outlet med lite olika brands som MQ och Acne m.m Men som vanligt hittade jag ingenting, outlets gillar inte mig grr!

Imorgon alltså idag egentligen som sagt, åker jag syrran och mamma ner till Halmstad under dagen. Min syster bor där och vill åka hem. Tanken var väl att ligga lite på deras fin fina strand också men med tanke på vädret tror jag inte att det blir något med det. Mot kvällen lämnas jag av i Göteborg igen och då styr vi troligtvis mot Port du Soleil, får väl lov att prova det stället också. De har ju folk hängande i taket och allt!


Höstshopping...


Gick in på Asos och blev 2000:- fattigare, så det kan bli en regnig dag. Lite käckt med fleece sockorna till vintern när det är slaskigt ute, slipper man frysa eller blöta ner läderstövlarna. Kan man byta skor på jobbet istället. Lite halvt kär i väskan. Nu är det bara att vänta.

Smögen nästa...


Imorgon tar vi bilen ut för sol, bad och vin. Semester på riktigt hoppas vi på.

Snart drar vi...


Haha världens fulaste kollage men hey klockan är ett på natten, photoshop har pajat och Picasa vill inte installeras.
Ni fattar grejen, att vi 4 ska på semester i alla fall! På onsdag drar vi!

Veckans vimmelbild!


Haha helt underbar, roligt att de har kul där nere i Båstad! Bild från stureplan.se

Cryin 2 the last episode of The Hills?

The Hills - MTV Shows

Jaha så bölar man åt fake-tv också, eller det är väl lite på riktigt i alla fall, eller ja det ser ni i slutet av detta avsnittet, häftigt ändå hur man kan lura ögat. Men det är lite tråkigt att det är slut, har ändå följt en del av dessa människor sedan Laguna Beach först sändes 2004. Vad blir mitt nästa beroende, Heidis Divorce?

Saltholmen


Det var varmt idag

Så vi la oss här i några timmar.

Guilty Pleasure


Snart utgång och allt är H&M

På väg mot Guilty Pleasure snart...

ZARA


Jeansskjorta förra sommarens inköp

Chinos från i år

Har beiga också (i garderoben)

Linnet är från American Apparel däremot, nu ska jag möta Theo vid tåget.

Jude Law sjunger Karaoke!


Heting geting!


Det regnar ju fortfarande!?


Okej igår var jag glad för regnet men nu får det väl vara nog, solen kom tillbaka igen! Det ska i alla fall inte regna ikväll sägs det. Någon annan som ska ut ikväll btw, vi ska, häng på!

Äntligen


Kom regnet, dock hade det varit bättre om det inte kom just när jag var på väg till spårvagnen. Men efter ett par timmar hos frissan i ohygglig värme och sedan några timmar i solen med Kajsa var det skönt att regnet dammade av den kvava hettan. Imorgon får man finbesök från Stockholm förresten, får man visa vad Göteborg går för. Hoppas att regnet har åkt någon annan stanns då. Vi tänkte då dra ihop ett gäng och gå på Guilty Pleasure. (Temat är som vanligt musik och kultur du älskar, men skäms för att göra så....)

Glappet, hur bra var inte den serien!


Hello beautiful people!

Hade en trevlig dag igår, syrran var på besök och vi shoppade i värmen, åt lunch på Soho och shoppade lite till. Tog bussen hem till mig, tog bilen och cabbade ut till havet. Ställde in adressen i gps:en, åkte fel eftersom gps:en inte vet att de bygger om över allt. Hittade rätt igen, kom fram till Hinsholmen. Hittade ingen parkering, fick gå alldeles för långt, blev svettig och varm men badade så fort vi hittade en väntade Hanna på klipporna. Var där i några timmar. Åkte hem igen. Syrran tog bilen till sig, jag åt middag själv. Duschade och fräschade till mig på med party kläder, sprang i fatt bussen i skor som jag inte hunnit knäppa, glömde jacka/tröja. Hamnade i Eriksberg på en ballkong med flickor och pojkar med roliga historier. Tittade på Stena båtarna, kallade en kille för Cimon, för att han var lik honom, han i Paradise Hotel alltså. Vi tog Älvsnabben över till stan. Hamnade på neff, ingen jacka skönt! Minglade runt utomhus, beställde i baren. Träffade mer bekanta och ett par idioter. Oförglömlig kväll, rolig kväll, äcklig kväll. La in ett nummer i mobilen, döpte honom till nudlar, han åt det då, fest i veckan? Han tog spårvagn, vi tog taxi hem, billigt 80 spänn. Taxichafför som sa att man ska träffa män som är 30, 20-åringar är inget att ha. Det visste man redan när man var 19 i och för sig, men ändå, vi höll med. Somnade, vaknade ville åka till havet och sola, bli brunare. Men solen var bakom molnen, ingen idé, somnade om. Käkade frukost, kollade tv, pratade, skrattade, klagade. Sa hej då, vi ses imorgon! Somnade, vaknade åt middag, funderar på att duscha. Imorgon startar min snyggvecka. Ska bli brun, blond och smal! Klockan är redan 22:00.


Im not a model but....


today i was wearing this!

Btw har ni hört Kisses låt än?


Tror att hon satsar på att få en Stureplan hit, vi får se.

Det bådar gott för semstervädret


Varm mestadels sol och så klart lite regn men de dagarna shopppar jag :)

Semestern är nära...


Ska bli härligt med ledigt, förhoppningsvis får jag mycket sol, resor och fina minnen på denna semestern. Bara imorgon kvar innan jag tar 4 veckor ledigt.

Hade fläta idag, önskar att den kunde vara lite längre men med mitt tjocka hår skulle jag behöva hår ner till midjan för att se resultat.

Ny plattis?


GA.MA CP3 Tourmaline Laser-Ion

Ska du platta och locka är denna maiximal skonsamhet mot håret. Även ett stort plus för roterande sladd, bra när man lockar att slippa skruvar på sladden.
Plattorna har nu Tourmaline-överdrag som hjälper till att skydda ditt hår mot slitage samtidigt som du får en finare lyster. Värms upp på endast 2 sekunder och når sin arbetstemperatur redan efter 10 sekunder. Dessutom hjälper LASER-ION funktionen till att göra upplevelsen skonsammare mot ditt hår och ge ett bättre resultat.

Tourmaline
Tourmaline är en ädelsten som naturligt avger negativa joner när den värms upp och ser även till att bevara hårets fuktighet samt reducera statisk elektricitet. De negativa jonerna hjälper till att ge ditt hår en glansigare yta.

Infraröd värme
Infraröd värme är mycket skonsammare mot ditt hår jämfört mot värme från vanliga plattänger. Det tränger in till mitten av hårstrået, värmer det jämnt och skyddar utsidan. Tack vare detta så blir det hår mjukare, mer hanterbart och glansigare.

Tror det blir en beställning av denna....finns bland annat på eleven.se

Gossip Girl in Paris!


Till hösten...


Tänkte jag skaffa mig en liknande jacka. Kate executive accessories editor elle magazine

Skaffat lång länk nu!


Ha ha!


Hundutställlning!

I söndags var jag i Borås, ja varför då undrar ni? Jo för att det var hundutställning och min kära vän Marlene var där med sin lilla kennel. Så man var ju tvungen att hälsa på.


Här har vi Mr Bästa valp, Mel!

Jag och Java samt min jättehand. Men jag skyller på att Java är så liten för då ser väl allas händer stora ut va?
Stort grattis till Marlene som lyckats hitta sådana godingar. (Lånade bilderna från mästerfotografen Kajsa)

Budget eller lyx?


Way Out West 2010


Väska Ralph Lauren
Stövel Hunter
Shorts Rock & Republic

Till hösten...


RSS 2.0