Jag vill ha en hund!


Japansk Spets

Japansk Spets (valp)

Boston Terrier

Boston Terrier (valp)

Långhårig Chihuahua

Långhårig Chihuahua

Engelsk staffordshire bullterrier

Engelsk staffordshire bullterrier (valp).

Den dagen det är dax blir det svårt att välja, jag försöker men alla raser har ju sina för- och nackdelar.

Six things u must do in... Gothenburg, Sweden

här tycker Daily Mail om Göteborg. Tycker väl att de kunde hittat lite roligare saker att göra men antar att de  inte fick någon hjälp? Jag skulle varit guide istället.


Uppe med tuppen!

Vet ni när jag gick upp idag? Jo klockan 05:00, varför då kan man undra? Jo för att jag är sjuk, kan inte sova har ont i hela kroppen och vill typ dö, nu mår jag dock lite bättre men ändå, inte okej att vara sjuk på Valborg! Det blir ingen champangegalopp, ingen Cortege och inget vin. Det blir vila och förhoppningsvis lite mer sömn. Har knappt ätit något på 2 dygn nu, ni skulle se vad smal jag blivit. Fast det är ju inte så kul att vara smal om man ändå inte känner sig fräsch. Suck!


The Hills & The City, tillbaka!

The City - MTV Shows
The Hills - MTV Shows

Tror verkligen detta blir en riktigt bra säsong för båda serierna, its the end så det måste ju bli bra nu. The Hills har blivit så vuxet eller ah det verkar vara slut på girlsfights och nu är det allvar. Drogmissbruk, Spencer hotar sin syster och Heidis syster är rädd för honom, Heidis mamma gårter när hon ser sin dotter efter alla operationerna. Gaaahhh!!!

I The City är det äntligen dax för Whitney, Dax för henne att bli ett namn inom mode, men Oliva vill sätta stopp för det hela.

Åh jag är så glad att det är tillbaka (MTV-nörd No1).

Sienna Miller


Lite för cool jämt, suck! Im jealous.

Tina and Chandi - Britain's Got Talent 2010


Så duktig va?

Tror jag ska sova snart?


Super Allvarlig!

Varning för det snea leendet!


Kom ni ihåg mitt inlägg om "Dagens Donts" där jag talade om faran med det snea leendet, att ni tjejer skulle akta er för killar som log så. Jag har genom bevis som Jude Law kommit fram till att killar som ler på detta vis är killar man i pojkvänsrollen inte ska lita på.

Hur många gånger har han bedragit sina flickvänner?

Sadie Frost funkade det inte med, var det möjligtvis på grund av Nicole Kidman? Det var väl så det sas till en början i alla fall?

Och sedan var det ju den där barnflickan som Sienna Miller inte var så glad över.

Varning! För det snea leendet tjejer, (har själv försökt att le så för att se om tjejer också kan, men tror bara att det funkar om du är kille. Jag ser i alla fall helt störd ut när jag har försökt, men prova om det funkar för dig)?

Fan varför är han så snygg för!!! *skäms*


Playing Dead


Kissie i Förkväll!




Boys boys boys!


Tänk om alla killar hade sett ut så här i kroppen? Kom nu ihåg att jag inte ens fokuserar på mannens ansiktet! Tänk om tjejer, då hade vi varit mycket mer slampiga än vad vi är idag. Trist för er boys va haha?

Otto är chefen på Rivstart


Cooolt!


Morning Morning!


Idag blir det rätt milt väder, redan 11 grader! Däremot ska det kanske regna så det var ju mindre bra. Man kan inte alltid få allt, eller?

Jonas vill vara anonym


De flesta har kanske redan sett denna, jag såg detta live haha. Jag ser detta varje morgon, klart bästa radioshowen!

Ny efterrätt!


Dessert som kommer i färdig glasmugg gjord på chokladmousse och med ett skikt av pistagekräm, dekorerad med droppar av mörk choklad. Jag kom inte ihåg vad den kostade men den kanske var dyr, ops! God dock, känns lite lyxigt när det serveras i glas!

Cioccolato&Pistacchio från Matric Italgross.


Calle Schulman



Calle har så rätt! Jag har själv varit arg äver detta såååå många gånger. Nästan skäms att jag har deras iphone app. Å nej det heter inte appar det heter apps, btw!

Dagens donts:)


Bär aldrig väst killar. Om du inte ska gifta dig och den sitter under själva, ja kavajen eller vad det kallas, då är det okej. Men vid alla andra tillfällen riskerar du att se ut som en servitör eller en person utan stil (svennebanansnubbe). Slut på meddelandet.

HP=fara?


Titta lite närmare på mitt tangentbord på jobbet idag, och fick syn på en viktig uppmaning. Herregud vart är handboken "säkerhet och arbetsmiljö"? Jag har i alla fall aldrig sett röken av den. Borde det inte vara företagets uppgift att utbilda oss hur man använder HP:s tangentbord, ja menar det är ju absolut inte samma som på min  MacBook. Det står inget liknande på min Mac, men det är ju som jag tidigare sagt; PC är lika med fara, det står ju vitt på svart på deras tangentbord till och med. Tur att jag har en Mac:)

God morgon!


Så här var jag klädd igår!

Jag hade även örhängen, jag brukar inte ha så här stora annars då jag tycker att det är jobbigt, men igår så...

Nu ska jag och jobba, det känns ändå helt okej fast att jag kom hem klockan fem i morse?!

Dagens shopping...


Klänning från Twist & Tango.

Vit och svart stor t-shirt samt ett linné från Monki.

Hade nästan inga strumpor så laddade med nya från H&M.

Köpte två hårband, örhängen och en ring på Glitter (usch egentligen men bra ändå).

Grrrr!!!

Härliga Haga!


Kan en fika i solen bli mer perfekt? Nej!!!

Detta var nog den godaste macka jag ätit i hela mitt liv. Hembakat bröd chevréost-nånting och honung, jag dog nästan!

Banankaka, lite torr i kanterna med god.

Hanna är så himla populär.

Det var riktigt varmt i solen, och dessutom promenerade det förbi en hel del snyggingar, tyvärr var många par suck!

Detta var ett sådant här samvetscafé (rättvisemärkt, ekologiskt och säkert närproducerat) kom inte ihåg vad det hette men det var riktigt bra grejer!

My shoes, tror vi är på väg att bli vänner nu...

Ut på stan!


Snart ska jag möta Hanna på stan, blir nog lite lunch/fika och eventuellt lite shopping. Jag är riktigt sugen på att köpa inredningsprylar, men det är ju bra om min lägenhet är färdigbyggd först kanske? Ikväll blir det spelning med "Not Without Grace" på Parken och sedan drar vi kanske vidare till något roligt ställe. Så himla fint väder idag också, allt är såååå bra nu:)!

Mysfredag!


Nu ska jag åka över till Kajsa och käka middag och se på tv. En riktigt lugn fredag, bra för mig haha!

Dagens donts:)


Vi kvinnor har det inte lätt, killar vet helt enkelt inte hur det ska framställa sig själva som sexiga. Det blir bara fjasko av det hela, tyvärr! De försöker för mycket, och på helt fel sätt. Killar jag kan ge er ett tips, alla chamriga män ler lite snett, då är det naturligtvis viktigt att inte ha någon snus inne eller rester av det kvar. Vita, rena, raka tänder tack! Jag komme återkomma om detta... (och tjejer, lita aldrig på en kille som ler snett ok)!? Bild från den underbara  http://justbeautifulmen.blogspot.com/

Morning Morning!


Idag kom lönen, jippi!

Dagens office outfit....

Vem vaknar du helst upp bredvid?




Hmm, han kanske snarkar och fiser när han sover?

Det gör väl inte en sådan här söt va?


Iphone OS 4.0 Video


Dagens Middag!


Aså när man har lite tid (läs ork) så är denna jättegod, jag tillsätter även lite korn kyckling för att det inte bara ska bli grönsaker och potatis, pytten är till och med färdigkryddad haha.


Har ju sett den här otroligt "proffsiga" reklamen för Werther´s nya choklad så var tvungen att testa. Kändes riktigt lyxig med stora bitar. Men faller nog lättare för en snickers eller MnM:s.


Har ni sett att det finns färdigpepprad ketchup nu? Ja man kan ju lika gärna peppra själv, jag vet! Men när man bor trångt hittar man lösningar för att skafferiet inte ska bli för fullt. Eller ja jag gillar när matlagningen går fort, ok!

Vem textar Simpsons?

Det är inte första gången han/hon som textar Simpsons på Tv6 översätter helt fel? Hur svårt är det att få rätt folk på rätt plats och inte tvärt om? Om man ska översätta bör man vara tolk eller ha språket som modersmål, så att man inte gör fel. Just därför hatar jag att titta på textad film/tv, det blir alltid fel. Speciellt om det är en komedi, då försöker de skoja till det på sitt eget vis i textningen, på ett sätt som inte ens är i närheten vad personen på engelska menar. Eller så hoppar de över saker som personerna säger bara för att det blir för mycket text då? Tycker synd om de som inte förstår språket, hur ska de förstå alla skämt osv?

Så tillbaka till Simpsons; i dagens avsnitt säger Bart; "What about adultery"? vilket smartisen på Tv6 översätter till;"Men vuxenfilm då"? Till er som inte förstår betyder adultery;äktenskapsbrott.
Sparka översättaren, jag kan ta över!


"Dagens office outfit"


Sällan man känner sig snygg i kontorskläder, med idag lyckades jag bra tycker jag.

Kavajen är några år gammal, men t-shirten är ny, är väl en Acne kopia à la H&M.

Kavajbyxor från Stockholm/MQ.

Gillade denna dagen...

Dax snart?


zzzzzzzzzzz?!!!!!!!!

Utslag på magen?


hahaha!

This is good!


Fortfarande förkyld, ja?!


Dumma snuva lägg ner nu va! Någon sncakde om att det skulle snöa idag, verkar som att det kanske blir regn istället, får man ta med sig ett paraply i fall att. God morgon på er!

Nu ska jag sova...


Fy fy, jag vill att denna veckan ska vara över, att torsdagen har varit så att jag har skrivit på mitt kontrakt. Å att det sedan kan bli helg och att jag då kan få ta det lugnt för en gång skull (yes i look crazy in the pic, det är meningen). God natt på er!

Kate Hudson Got a Boob Job?


Did she?

God morgon!




Jag å Kajsa snackar om min nya lgh



Jag försöker bli som bloggaren Kenza om ni inte förstår det. Jag är avundsjuk på henne för att hon har en fin lägenhet och en hund och mycket kläder osv. Haha im girly 2day:)

Kim Kardashian nude


On her infamous curves:
“I don’t get why everyone is always going on about my butt. I’m Armenian. It’s normal. My butt is probably not as big as you might think, because I have small legs and a small waist, which makes it appear bigger.”

On her insecurities while growing up:
“I was wearing a C cup by the time I was 11. I would go to bed and pray, ‘Please, Lord, don’t let my boobs grow any bigger.’ I hated what was happening.”

On the concept behind the spread:
“I think the message is embrace your curves and who you are. I feel proud if young girls look up to me and say, ‘I’m curvy, and I’m proud of it now.’”

Tydligen ska denna bild inte vara retuscherad, hmm?


Ska nog sova nu?


Hej svejs!

Söndagsbrunch


På Ritz

Eva liked alot

Jag också

Varmrökt lax, revbensspjäll, pajer m.m

Efterrätten, fanns även pannkakor och ostbricka men det orkade jag inte.

Eva har nu tagit tåget hem till Stockholm, men vi ses snart igen. Riktigt rolig helg!

Barrundan avklarad!


Jag och Hanna startade på Heaven23 med en, ja ni ser vad det är va?


Fin utsikt








Vasastan...


Denna drinken var bäst på hela kvällen...


Jag och kära Eva


Queen


På Den Lille Fete


Tha gang!


Dessa känner jag INTE!


På Bliss




Orgia


När klockan var fem orkade inte alla...

Har inte lagt upp bilder på alla barer men tror vi avklarade 8 barer totalt:)

Inte okej, när din/dina festbuddies...


Överger dig för en c-kändis med åldersnojja. Resultat = du ser ut som en desperat person som går ut själv alt. ser du lika kändiskåt ut som henne.

Använder BUS utan att säga till. Resultat= du ser sjuk ut i jämförelse med hennes skimmrande hy.

Tar på sig 12 cm klackar när du har ballerinas. Resultat = du ser ut som en dvärg.

Hon köper samma festkläder som du. Resultat = Det uppfattas som att du inte har en egen stil/folk tror att de får två för en.

Din kompis envisas med att använda tokiga accessoarer för att få uppmärksamhet. Resultat = fel uppmärksamhet! Nån kan i detta fall tro att det är ni som ska städa stället.


Nu startar vi!


Här finns de asiatiska lajvarna!


Gick in till stan...


Inhandla detta, Fanta Citron är tillbaka yeah!

Hittade en ViktVäktare pizza i fryssen, 9 points?

Mnm:s...

Så snart är det dax för barrundan. Allt ser bra ut förrutom att det är lite storm ute, så man ska inte satsa på någon håruppsättning. Var även förbi kontoret och hämtade mina ballerinas, i fall fötterna inte orkar med denna runda är det bra att ha dem i reserv i väskan. Jag ska ta med mig kameran och dokumentera allt!

Schema för kvällens barrunda!



Vi startar kl 19:00 och kör fram till 01:00 tidigast, sedan får vi se om det blir klubb också. Vi stannar på varje ställe i 45 minuter som längst. Detta blir en rolig kväll, för de som vill joina är det bara att anmäla sig.


Heaven 23

Mässans Gata 24

 

Scandic Rubinen (Sky Bar)

Kungsportsavenyn högst upp

 

Vasastan

Skål

Vasa Victoria

Svea

Queen

 

Ritz

Bastionsplatsen 2

 

Berså

Kungsportsplatsen 1 (klubben börjar kl 22.00) men nog bar innan.

 

Den lille fete

Magasinsgatan

 

Blizz

Magasinsgatan (klubb börjar vid 22)

Dj Fancy & Ante the Foxx

 

Club Social

Magasinsgatan 3

 

 

 

 


Härlig kväll!


Trevligt i solen i soffan.

Bra sommarbuffe, kostade INGENTING, loves it!

Jag och Kajsa har nu spenderat kvällen med filmen Alfie, med Jude Law. Världens snyggaste man har vi kommit på.

Nu blir det middag och rosé


Ska fira att jag fått lägenhet med Kajsa och Johanna

Jacka H&M, Jeanslegging H&M barn, Tröja Fillippa K

Ha en bra kväll!

Lunch på vasagatan!


Mycket gott, mjukt bröd, lätta att tugga, tummen upp!


Kajsa och jag tyckte att det var ett mycket bra val att sätta oss ute och äta.

Morgon Gänget busringer


Fredag!!!


Jag sitter fortfarande i pyjamasen, hållt på och fixat håret så thats why! På fredagar ska man vara fin!

Känns som detta blir en härlig dag, fint väder och allt. Imorgon kommer Eva till stan och då ska vi och resten köra barrunda här i Göteborg.

God Morgon!

Hur många googlar dig?


Jag testade och jag är tydligen inte så populär, buuh! HA HA!
Testa hur poppis du är på http://googlad.nu/

Det här menar han/hon!

Här är ett antal klyschor som kan möta dig i dejtingdjungeln.(Jag la till hon, för det är inte bara män som inte vill binda sig med alla  de träffar).

 

1) Varför måste vi sätta en etikett på det vi har?

 

– Betyder: ”Kan vi inte vara KK?”

2) Jag är nog inte relationstypen.

 

- ”... utan jag är knulla-runt-typen!” alternativt ”Tack för ikväll, ha ett bra liv!”

3) Varför är det så viktigt att flytta ihop? Har vi det inte jättebra som vi har det?

 

– Betyder: ”Om vi flyttar ihop blir det inte bra.” eller ”Jag gillar dig, men jag vill inte bo med dig.”

4) Vad gör du i helgen? Det vore kul om du träffade mina föräldrar.

 

– ”Let’s get serious!” Möjligtvis har han fantastiskt roliga föräldrar som han bara måste visa upp.

5) SMS sent på natten: ”Är du vaken? Jag kan inte sluta tänka på dig”

 

– Booty call! Han är full och kåt. Det är särskilt tydligt om meddelandet är felstavat. Och bara någon som är jättekär släpper in en full idiot klockan 04.30.

6) Vad lustigt, du påminner mig om min mamma!

 

– Vad obehagligt! Ingen dörröppnare direkt. Antingen lider personen av Oidipuskomplex eller så ser du ut som en tant.

7) Tillsammans? Men vi dejtar ju fortfarande?

 

– ”Jag vill att vi ska dejta för det är svårare att ta sig ur ett förhållande.”

8) Jag tröttnar aldrig på att hänga med dig.

 

Åhh! Det låter jättefint i mina öron!

 

– … fast den repliken kan man ju å andra sidan säga till en kompis utan att mena särskilt mycket.

9) Jag älskar dig! (sagt efter två timmars bekantskap).

 

Antingen är han desperat. Eller så är det skrämseltaktik. Han försöker framstå som knäpp för att skrämma bort dig. Vill du spela ett högt spel kan du kontra med att svara att du älskar honom också, så får du se vilket som blir hans nästa drag.

10) Jag vet inte om jag är redo att skaffa barn.

– ”Jag vill inte att du ska föda mina avkomma.” Fast det kan ju också vara bokstavligt, att killen inte vet om han är redo att skaffa barn.

11) Känns inte det där med giftermål väldigt gammaldags och förlegat?

– ”Jag har inte råd med ett bröllop” – och det är krångligare att skiljas!

12) Jag känner mig inte riktigt redo för en relation.

 

Kodjo: – ”Kan vi inte vara KK?”.

 

– Man är alltid redo för en relation om man vill.

13) Jag har inte riktigt tid att ses den här veckan, men vi kan väl höras framöver?

 

– ”Du var Miss Vecka 46 och KAN bli Miss Vecka 51 om inte tjejen jag träffar nästa vecka är trevligare.”

14) Det är så skönt att vara med dig, du ställer inga jobbiga krav som andra tjejer gör.

– ”Förstör inte allt med att vilja vara ihop!”.

15) Det är inte dig det är fel på, det är mig.

 

– ”Det ÄR dig det är fel på!”. Fast vem använder den här klyschan i dag?

16) Jag har kommit till en punkt i livet där jag känner att jag måste ta prioritera mig själv.

 

– Återigen: ”Det är dig det är fel på!”.

17) Jag gillar dig, men det är komplicerat.

 

– ”Jag är skitjobbig och komplicerad, var inte ihop med mig!”

18) Du är underbar, men jag är rädd för alla känslor.

 

Kodjo: – ”...bland annat känslor som avsky och längtan att fly”. Ett skrattretande försök, vi vill se den tjej som går på detta: ”Alltså, jag framkallar så mycket starka och fina känslor hos honom så det går bara inte att vara ihop. Jag var tvungen att låta honom gå!”.

19) Jag önskar att vi hade träffats om ett par år i stället.

 

– Om ett par år!? Vad ska han – och hon – göra under tiden?

Hämtat från aftonbladet.se

Men jag vet ju att alla vi redan vet detta eller hur? Ursäkter ska inte finnas, sedan finns det ju de där med kontrollbehov, så klart de vill kanske ta det lugnt, men då visar man på andra sätt att det ändå är intressant!


Jag fick lägenheten!!!!!!!!!


Så idag ringde dem och jag ska få skriva kontrakt snart! Himla roligt att äntligen få en egen lägenhet! Jag trodde faktiskt inte att det var möjligt att man kunde få en etta mitt i stan, det brukar kallas "omöjligt" i denna staden! Men jag får en, JAG! Helt fantastiskt, det är ett tag kvar tills det är inflytt så jag kommer hinna spara lite till soffa och sånt som jag inte redan har. Ska bli så roligt att äntligen få inreda ett hem, eller ah det är en etta men ändå! Det bästa förrutom att lägenheten ligger så centralt är att den dessutom är helt ny (ingen annans hår i avloppet tex), samt att det kommer finnas en hel del butiker i bottenplan. Och till sommaren är det extra kul att huset har takterrasser. Där man kan samlas för att njuta av utsikten, grilla och dricka rosé. Eftersom jag är uppväxt i hus har jag alltid tyckt att det varit lite jobbigt att bo i lägenhet på sommaren, man vill ju ut och sola när det är varmt. Men det blir nog inga problem nu när man har ett helt tak. Och på vintern blir lägenheten ljus och fin då samtliga lägenheter har fönsterpartier ned till golv och fransk ballkong. Som kontrast ligger badrum och förvaring i en mörk kärna. Golven beläggs med parkett och badrum med klinker.

Dessutom är detta lägeneheter där människor mellan 18-29 år ska flytta in, så inte omöjligt att det finns en hel del singlar där, även med tanke på att det mest är ettor. Hur bra som helst!


Morning Morning!


Idag skiner solen igen! Får vi hoppas att det håller i sig. Igår satt vi under lunchen ute på taket på jobbet och solade oss, kanske blir det det så idag igen? Btw min skjorta är röd inte rosa!

Godnattvisa!


Schhnyyyg video också!

Skön kväll!


Jag kom just hem, helt fantastiskt hur skönt det är ute på kvällen nu. Friskt och varmt!

Brigitte Bardot och hårbanden...






I like it, bra närman har mycket hår.

I Want!


G-Bart-Ba

PRIS: 1499.00 kr


Svart väska i mjukaste mocka med tre innerfickor. Flera fickor utanpå med dragkedjor. Avtagbar, reglerbar axelrem. Man ser ju direkt att det borde passa mig, med tanke på valet av mobil!

Den finns även i kornblått, men i och med att jag har en jacka i samma material och färg blir det nog inte så snyggt ihop. Finns på Bubbleroom.

Idag är det sol!




I want that tröja!


Vart finns den? Länken är till Mathildas blogg, den unga tjejen på omslaget. Bloggen handlar om hennes liv som  modell i Paris.

Jessica Szohr and Ed Westwick, OVER!


Paret Jessica Szohr and Ed Westwick
Nu är det slut! Jessica har varit otrogen, lets move on 2 something better Ed!

Why?


Testa och skriv in Why i googles sök, haha förslag nummer två vinner. Testa själva!
Efter att jag klickat i förslag två kom jag till ett frågeforum på yahoo om varför svenska tjejer är så snygga, haha så rolig läsning.

Agent Provocateur - Love Me Tender... Or Else


Ribbing knäpper Kling på näsan!


Magdalena Ribbing tycker att Elin Kling bör läsa på sina påståenden innan hon yttrar sig i TV, "riktiga" journalister gör research menar hon.

Sex and the City 2 Trailer


Play Sega?




Så var man förkyld också...




!?


Jag tror...


att jag ska sova nu, god natt!

Gaga Gay!


Jag vet inte?


Om detta är skitkasst eller lite bra, f-n när man inte kan bestämma sig!

Im ok!


Så idag var jag hos läkaren, det är inget fel på mig jag har bara överansträngt mina stämband så det kommer gå över. Dock kan det bero på att jag använder rösten på fel sätt och slutar jag inte med det blir det kvar, men jag ska tala riktigt nu! Inget mer ämmmmmm!!! Våga vara tyst!

Lunch på Rubinen


Jag och Kajsa tog oss en lunch tillsammans.




Så bra att det ingår efterrätt:)

"Montag" red carpet style!


At the grand opening of Liquid at the Aria Resort in Vega.
Ja har man opererat sig så mycket vill man väl visa upp det I guess?

Det är lätt...


att sätta sig på folk, when you got this ass! Herregud im jealous!

Våren är här nu va?


Idag tog jag mig en ordentlig promenad till och runt Slottsskogen. Som väntat var det fullt med folk som lapade sol, grillade och lekte med sina barn och hundar. Jag däremot traskade på i full fart, svårt att gå långsamt när man är ute och går själv.

Sedan efter min promenad tog jag vagnen till Långedrag och åt middag på en uteservering med gänget. Skaldjurspasta blev det, är man vid havet så är man, tänkte jag! Efter ett par timmar och ytterligare en promenad till Sandarna var jag tvungen att åka hem, hade både fått träningsvärk och skoskav av dagens äventyr. Detta har varit en solig, nyttig och trevlig dag.

Vasastan igår


Fagra ladies mötte jag upp i Vasastan.

Jag med en Red Bull NONE Vodka

Här var det alkoholhaltiga drycker.

Min drink var INTE alkoholhaltig, lite annorlunda men det är ju gott ändå!

Snart är vi här!























Bild från Gant.se
Helt underbart väder idag, kan tänka mig att det blir 10+ kanske 15 :D?

Ut och träffa lite folk, väldigt lugn kväll dock!








Nya skinnjackan.


Nåå?



Im not drinking 2 night, detta är en trevlig och lugn sittning.

Amma på bussen, ok?

Idag på vägen hem från min shoppingtur, satte jag mig på min buss men en hel del kassar i knät. Jag valde en fönsterplats vid de platserna där det är 4 säten som är vända mitt emot varandra. Allt var bra tills en ung kvinna med långa röda dreads satte sig framför mig med sitt barn. Direkt insåg jag att min lugna stund var över. Till och börja med ställer hon barnet i ett säte med skorna på? Jag vet att bussen inte är klinisk ren men barnet kan väl sitta ner, och kan den inte det får hon väl ta av honom hans smutsiga skor (jag såg att de var det)? Dessutom fanns det ju andra som ville sitta ner, kunde hon inte ha ungen i knät då, han var väl max 1 år gammal (eller ha kvar honom i barnvagnen)? Ganska snart blir ungen otålig och börjar sparka med fötterna, PÅ MIG! Jag blir irriterad för till och med jag hade kunnat förutspå att han skulle göra så, med tanke på hur trotsigt han uppförde sig! Ta av honom skorna, eller håll i honom ordentligt! Detta sker flera gånger, och mamman suckar lite lätt och ställer tillbaka honom i sätet, han sätter sig ner och sparkar på mig IGEN! Mamman ber mig inte heller om ursäkt för att hon inte kan hålla reda på barnet. Sedan tar hon äntligen upp honom i knät. Äntligen tänker jag! Men nej vad sker, jo hon slänger fram sitt vita bröst och sin enorma rosa nipple som barnet börjar amma ifrån. Shite! Jag kollade snabbt ut genom fönstret!

Jag förstår att det är jobbigt att vara förälder, och att barn måste äta. Men en bussresa på 10 minuter kan man väl skippa, vänta tills du har gått av och sätt dig på en parkbänk, eller pumpa och häll det i en flaska. Jag VILL INTE SE dina bröst, im sorry, och speciellt inte så nära, det är trångt på bussen jag kan inte väja för blottande där. Jag undrar vad den unga killen tänkte som satt mitt emot henne haha?

Folkvettsexperten Magdalena Ribbing har under mer än tio år svarat på frågor om hyfs, stil och etikett i Dagens Nyheter. Hon svarar så här på frågan om det är okej att amma offentligt?

"Hela tidsandan i dag är individualistisk, man anser att ens egen bekvämlighet och trevnad är det viktigaste. Ammandet är förvisso helt naturligt, men jag menar att det inte behöver pågå precis överallt. Som det är nu tillåts ingen utomstående ha några invändningar mot blottade bröst och matning av bebisar i mer eller mindre formella situationer. Många inser inte att de ingår i ett sammanhang och att det handlar om att ta en viss hänsyn till omgivningen, hur trendig man är anser sig vara, säger hon".


Amma hemma (pumpa) eller med folk som känner sig bekväma med det, eller på avstånd!

Kläder jag inte köpte...


Knästrumpor från Friss & Co (fanns även i svart).

Kavaj från Zara

Med skinlappar på armbågarna, runt 900:- (lite dyrt för Zara tycker jag men).

Liten söt klänning 599:- från Zara.

Väntar på Hanna som är och provar kläder.

Riktigt snygga "träskor" från Zara.

Schnyygg kavaj från Zara.

Somrigt linné från Zara.

Vacker partydress från Zara.

Vit kavaj med svarta ränder från Zara.

Blå kavaj från Zara.

Vit klänning från Zara.

Marin klänning från Zara.

Pretty shoes från Zara.

6h träning (shopping)


Jag och Hanna fann oss en marknad i solen.

Härligt mysig stämning.


Efter ett par timmar av shopping tog vi oss till ett Thailändsk vattenhål.




Det blev en Nr2 på Shopping Menyn, säger väl inte er så mycket men jag kommer inte ihåg vad rätten hette.


Hanna tog samma...


När shoppingen var avslutad tog vi oss en glass var på Lejonet och Björnen.  Det blev passionssorbé och rocky road för min del, lite konstig blandning kanske? (Får visa alla kläder sedan, de ligger fortfarande i sina påsar).

Fint väder...


Solglasögon från Monki, last season

Skinnjacka är mammas gamla, jeansjacka Diesel (högstadiet haha), skarf mammas gamla, armband Nelly.com.
Och titta jag har en knut, det brukar inte gå för mitt hår vill inte hålla sig uppe på ett snyggt sätt men jag har hittat på en knep nu.

My future husband...


(Kan jag låna tröjan också). Bild gant.se

Jag är på jakt...


efter en sådan här tyllkjol. Vi får se om vi hittar en sådan här på stan idag. Det är sol och det är redan 7 grader varmt, så detta blir nog en härlig dag.

Kappahl Vintage Stories

249 kr

399:-


Slutsåld!


Trist för den var riktigt fin. Men har du 42+ i storlek har du forfarande en chans.

Jag är Grek inte Turk!


Mannen som figurerar på förpackningen till ett Jönköpingsmejeris turkiska yoghurt har stämt företaget på 50 miljoner kronor. Mannen är inte turk utan grek och känner sig förorättad, rapporterar SR Jönköping.

Haha detta måste vara den roligaste nyhetsveckan på länge. Undra om han stämmer dem för att han inte är turk, ja menar greker är ett stolt folk? Kan det vara för att det är april som att allt är så roligt just nu?

Chokladharen!


Personen på bilden är inte jag, jag syndar aldrig!

Tranquilos uteservering, premiär!


Idag stekte solen ordentligt.

Tranquilos uteservering var palmerna framtällda och platserna fulla.

God mat hade de också.

Jag gjorde sällskap med Hanna och hennes arbetskamrater, trevligt!

Danskarna är coolast!


Fredag!!!


Looking stupid!



Japp, nu när det är helg brukar man vara riktigt glad, för det innebär oftast en massa roligheter. Dock är nog inte detta fallet för mig, man kan inte ut å tjoa om man ska spara på halsen. Så antar att jag får ägna mig åt nyttiga promenader och dylikt, suck!

Ikea loves facebook




Nä den hör inte hit, ta bort den igen!


För skööön!

1993 under en inspelning av en "Så Funkar det"-film om pappersbruk förstörde Skurt (eller möjligen hans kameraman) pappersmassa för en miljon kronor då någon av dem (osäkert vem) tappade ett mikrofonskydd ner i massan. Rättstvister inleddes och Skurt dömdes att betala en miljon kronor. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Skurt)

Kan du låta som en häst?


Martin Timell snuuusar i 60 minutes..


Watch CBS News Videos Online

Sallad igen, jag vet!


Men grönsalladen blir snabbt dålig så man får ju skynda sig medan det är fräscht! Dessutom har jag faktiskt haft ansvar för salladerna på Pret a Mange, Orchard Street,London. När jag arbetade där för många år sedan, så jag är en expert egentligen. Sedan tycker jag faktiskt att det är riktigt gott, speciellt när jag gör dem själv.

Jag har gått hem från jobbet idag, duktiga jag:)

Jag har bliven erbjuden lägenhet

Jag har bliven erbjuden lägenhet (en etta).

Beskrivning: 

Ett nytt spännande bostadsprojekt i centrala Göteborg bestående av 452 st mindre hyresrätter och ca 3,700 m2 butikslokaler. Tio huskroppar är placerade parvis på en sockel som är i dubbel våningshöjd. Husen är försedda med loftgångar mot gården, som också utgör husens tysta sida. Husen har takterrasser. Här kan de boende samlas för att njuta av utsikten, grilla och koppla av.

Bostaden har: 

Dusch

Fransk balkong

Förråd

Garage kan erbjudas

Kök

Portlås

Samtliga lägenheter har fönsterpartier ned till golv, fransk balkong, vilket gör att ljuset når långt in i lägenheten. Som kontrast ligger badrum och förvaring i en mörk kärna. Golven beläggs med parkett och badrum med klinker.

Ha ha nu är inte detta inte klart än, för de ska ju välja mellan mig och ett par andra, men im in the game, yes!




Lunch under tystnad

Det fungerar bra att jobba idag gjort mycket som inte kräver så mycket snack, men det är ju svårt att vara tyst när folk frågor så mycket:P Läs min blogg eller mejla va fan ;)! Mina arbetskamrater är väldigt sociala och det är även jag så jag kämpar på. Nu har jag till och med valt att äta lunch själv framför datorn, för att sitta tyst under en lunch i sällskap känns onaturligt. Till lunch tog jag med egen sallad med stark korv som jag ej kan stava till. Men det är en bra korv av nött med 98% kött.


My dress!


Man kan inte tro att denna kostade 900 kronor, men lättanvänd är den.

Idag måste jag vara...




Men jag ska till jobbet, kämpigt!

God natt!

Fy vilken tråkig dag, att knappt få prata något är inte min melodi. Nu ska jag sova och hoppas på att jag i alla fall inte har ont imorgon. God natt!

Lööööveeerllly!


Inte ciggen men...

Jag har deklarerat Skatteverket!


Its done, jag gjorde det via sms, smidigast för min del! Jag får pengar tillbaka, yes!

Jag tänker att vår vore fint!


Min nya serie, its funny!


The verdict!

Så nu var det avklarat, jag har fått veta att jag inte är förkyld. Utan det är troligtvis en överansträngning på stämbanden, dock ska jag till öron- näsa- hals, när de har tid för en riktig undersökning. Läkaren sa att det kan vara så att jag talar fel och på så vis belastar stämbanden på fel sätt, vilket kan göra så att jag måste gå till en logoped. Haha nä jag hoppas att detta släpper snart, jag som älskar att prata. Idag tar jag det lugnt och vilar rösten helt i hemmet, och med att jag har rätt ont just nu. Så får vi se om jag kan gå till jobbet och vara stum imorgon? Tråkigt att vara hemma, vad gör man?

 

En rolig sak som hände på vårdcentralen var att jag råkade höra ett samtal från en patient som ringde in. Denna person ville komma in på en konsultation för en eventuell läppförstoring, då med Restylane. Tjejen i receptionen säger till patienten i telefonen: - Nej det är ingen fara, bara två små stick, gör inte alls ont. Konsultationen kostar bara 200 kronor. Haha jag tyckte det var lite roligt att detta skedde på en vårdcentral, men de ska ju också gå runt antar jag? Folk är väl inte tillräckligt sjuka i mitt område, men kanske istället mer utseendefixerade? Ja ack,  mitt eget lilla Beverly Hills.

 


Snart ska jag till läkaren!


Får vi se vad hon säger om min hals?!

Hjulet är här!


Idag kom fem containrar fyllda med hjuldelar till Hjulplatsen framför Operan i Göteborg.

Så nu har arbetet, som måste vara klart till invigningen den 22 maj, inletts. Hittills har det anlänt tretton containrar till Göteborgs hamn från Rotterdam. Och naturligtvis är det många som tycker att Göteborg kanske inte behöver mer nöjesattraktioner, vi har ju Liseberg menar vissa. Ja och pengarna borde gå till bättre saker. Jo det finns alltid hål att fylla. Men jag tycker att det är kul, för Sverige är ett riktigt tråkigt land, vi har ju inga direkta "grejer" att visa upp. Och då menar jag grejer som Eiffeltorn, Triumfbågar och Frihetsgudinnor etc. Ja menar vad har vår huvudstad Stockholm egentligen att erbjuda, det är ändå vår huvudstad, give the turist more. Det där löjliga Kaknästornet är ju ett skämt, Stadshuset fine, Globen ah men still not that hot! Sverige får gärna vara turistiskt så länge det inte innebär neonljus och sådant trams. Vi kan väl inte bara vara älgar och fin natur hela tiden, eller?


Aprilskämt!

Roligt aprilskämt.


När ska man erbjuda någon sin plats på bussen?

Förr i tiden fanns det en skylt i bussarna där det stod: lämna din plats till den som behöver den bättre. Detta är ju självklart än idag, kommer det en person med en krycka i ena handen erbjuder jag min plats. Men ett problem jag har numera är att avgöra vem som på grund av sin ålder jag borde erbjuda min plats till. Jag är nämligen rädd för att förolämpa någon. För erbjuder jag någon min plats betyder ju detta att jag 1.) Uppfattar personen som handikappad 2.) Uppfattar personen som för gammal för att denne ska orka stå upp ett par hållplatser. Så om jag nu råkar erbjuda min plats till en person som jag uppfattar på detta vis, men som inte är det, resulterar det i att jag möjligen förolämpar personen.

Jag har funderat mycket på detta, hur ska jag veta när det är fel eller rätt att erbjuda min sittplats? Ska jag avgöra detta genom att titta efter gråhåriga personer, rynkiga personer eller folk med krokig rygg? Jag har nämligen svårt att avgöra åldern på personer. Jag kan inte se skillnad på någon som är 70 eller 80 år. Det är ändå 10 års skillnad. Denna oro har uppkommit efter att jag blev ifrågasatt av en pensionär på en spårvagn för ett halvår sedan. Jag hade stressat på spårvagnen med en stor väska och allt, då jag skull med tåget till Stockholm. Jag satte mig på första bästa plats utan att jag reflekterade över att det var en handikappsplats. Efter att jag satt mig ner kommer en sur tant på vagnen och frågar mig: - Är du handikappad? - Nej, svarar jag lite förvirrat! - Nä tänkte väl det, säger tanten och puttar undan mig riktigt bestämt. Troligtvis var hon bara en pensionär som tyckte att hon förtjänade platsen, med all rätt så klart, även om hon kunde ha varit något trevligare.

Jag försöker själv sätta mig in i denna situation, alltså om jag var pensionär idag. Om jag blev erbjuden en annans sittplats av en yngre på bussen, skulle jag då bli tacksam, eller skulle jag bli arg och tänka att personen tycker att jag ser ut som döden själv. Jag menar, jag är fortfarande livrädd för att någon på Systembolaget inte ska fråga mig efter legitimation. Och jag lever fortfarande på att jag var tvungen att uppvisa legitimation för mitt inköp av energidryck (det är 15 årsgräns) på Willys för ett par månaders sedan. Ja, jag vill i och för sig inte se ut som 14 men bättre åt det yngre än det äldre hållet i alla fall. Och ja tanten som frågade mig var nog inte riktigt klok, men skit samma.

Nä om jag blir osäker på detta fram över så ska jag bara erbjuda min plats till personer med käpp, det är ett säkert kort.





Resting!





Dinner!


Kycklingsallad


Efterätt, jag rekommenderar inte denna orangea smaken, fy!

Idag fick jag användning för min 7Eleven App igen!


Testade Tropisk Citrus (b+guarana)- smak denna gången, mycket bättre än apelsin. Dock inte så god att jag skulle betala 25 kronor för den! Tur att man har Iphone så att man kan få smaka först. Jag har för övrigt fått tid hos läkaren imorgon, så ska vi se hur det är med mina stämmband.


Denna morgonfrisyr kan jag tänka mig!


Ibland, men inte alls ofta men ibland har jag sett ut så här i håret när jag har vaknat, jag vet inte hur det har gått till, men jag blir lika lycklig varje gång. Och vill inte alls tvätta det så att det försvinner. Det är ju i  och för sig  riktigt ofräscht. You will never win with your hair, it has the upper hand, always!

Hes!


Nu har jag varit lite hes i minst 3 veckors tid, börjar bli riktigt irriterande att inte kunna använda sin röst fullt ut. Jag får sluta prata så mycket helt enkelt, för jag har inte varit sjuk så det beror inte på något sådant. Jag tror nämligen att det kan vara på grund av överansträngning. Så det kan ju vara en inflammation på stämbanden möjligtvis, ska försöka ordna en tid hos läkaren idag.

Lets hope for a good day!

Iphone OS 4.0


Nästa helg!


Ska jag också testa en sådan där mask, men då tänker jag mig någon riktigt heting, typ Megan Fox eller nått i den stilen! Ja tänk då hade man fått hångla redigt, kan ju klippa ett hål för munnen också?

Det är great att vara singel, men inte på söndagar...


Säger dem, nu är det förvisso inte söndag idag, men i och med att jag var ute igår och är ledig idag, och att det blir jobb imorgon känns det precis som en söndag! En sådan där dag då man inte vågar ta ut sig ordentligt, man ska ju "vila" nu. Men samtidigt ska man även ta tag i viktiga eller nödvändiga saker som att storhandla, ordna trevliga matlådor etc. Riktigt tråkigt med andra ord. Jag ska hyra in pojkvän på söndagar istället (eller de dagar som känns som söndagar). Det är inte ens något bra på tv ikväll, streaming yes please!

Asiatiskt idag!


Tom Yum Soppa med Jasminris. (starkt, kanske inte det bästa en sådan här dag när jag täker efter)?!

Och asiatisk efterätt från Fazer.

Idag sover vi!


Ett sista ryck innan jobbveckan!


Fullt dansgolv

Knöckat, kanske svårt att fånga på bild?



Mille å Anna Hibbs spelade

Mikalea spenderade kvällen men en ny kille, så jag träffade på hennes kompis Julia istället!

Jag och Kajsa!


Liten film blev det också!

Utgång nr 2!








Talar namnet till oss?


Blog Tunic

PRIS: 199.00 kr

Från
http://www.bubbleroom.se

Jag och Karin på Push, förra helgen!


Vi skulle skojdansa, så tappade jag balansen i slutet haha! Det är farligt med höga klackar!

We made this city!


Påskafton, vi firar att Eva kommit hem från sitt Egypten och hon tar nu resan och sitt nya liv till Stockholm istället.

Vissa var mer på g än andra, men sedan spårade det ur, ordentligt!

Det ser ju inte så ut här men det kommer!

Här!

Trollhättan är en spännande stad, den har inget jag vill ha nu för tiden, men klart man har många roliga minnen från sin ungdom där. Men det var då det, nu har man andra behov och krav på tillvaron. Var riktigt roligt att samla alla igen och se vad som hänt och skett. Vi besökte även stadens nattklubb, en av tre. Det fanns ingen VIP-kö, vilket vi var riktigt förvirrade över. Eva var arg för att hon behövde betala inträde, för det gör man nämligen aldrig i Egypten. Eller Eva gör inte det i alla fall, och det var en vana hon inte tänkte byta bort. Det var även ett par giant women som fes ordentligt i kön, mindre trevligt, men hey vi är på landet, ölen pyser! Jag märkte även när vi kom in (ja vi kom in, fick betala inträde och garderobsavgift) att 90 % av killarna hade en rutig skjorta, såg ut som att de var från samma butik till och med. När det gällde skodon gick tydligen löparskorna med reflex på bra, riktigt bra för extra studs i dansstegen. Vi avslutade kvällen på Sibylla med en halv special för min del. Sussade riktigt sött intill Karin sedan. Kul helg men nu blir det nya tag i Göteborg i kväll.



På vägen hem idag märte jag något fantastiskt. Man kan betala med betalkort på bussen. äntligen! Vem går runt med kontanter liksom. Man är ju ingen Sheikh direkt!?

Flaskor i glas och plast!

Jag måste verkligen gå och panta mina pet-flaskor snart, eller snart jag får göra det idag. Det svämmar över här hemma, och i en etta behövs det inte mycket för att det ska ske. Jag har också en hel del elaka gäster som ska vara chicka och ta med sig vinflaskor i glas (vad är det för fel på Tetrapak)? Glasflaskor vart gör man av dem, jag har inte sett en ända återvinningsstation i detta område. Jag bor i ett villaområde så de flesta här har ju bil och kan glatt åka en bit, men det kan inte jag. Jag har körkort men ingen bil! Åh vad tråkigt, jag vill inte panta mera!

 


Påskmiddag!

Real påskstyle! Hot brownie fudge, på Hard Rock!
Kort men ändå en lång dag, ska nog vila lite!

Påsk snart!

Jag ska inte besöka släkt och familj under påsk, de är för upptagna, så antar att jag inte  ens får ett ägg? Det får bli lite fest istället!

RSS 2.0