Ibland känner man så här...


My new shades...


Whooo!

Oh slap, im silly!

Någon som kan göra den här flätan på mig?


Sjukt fin, kom igen nu girlfriends help me learn this! Lånad från Angelica Blick igen!

Gult lack!


is the new black...(lånad bild från this girl).

I got this, köpte på Lindex Vip-kväll!

Målat på lite, jag försökte också hitta en cool pose, men jag hade inget smink och inte fixat hår och dessutom var jag inte alls lika modellig som Angelica Blick (fan)!

Engla har snott min gardin?


Engla med sin klänning från H&M (säger hon).


Mina gardiner.

Likt?

This weekend!


På fredagen var det Tapas på Mi Casa, på Vasagatan.

Självklart lite efterrätt!

Mikaela och Kajsa liked it

Sedan gick vi till Svea och tog oss en drink

Min mojito

På lördagen tog jag och Kajsa oss en promenad i stan och hittade ett italienskt café i Linné

Så det blev italiensk sallad för min del



Efter ett par shoppingtimmar blev det lite glass

Kajsa provar mina nya solglasögon

På kvällen gjorde vi alkoholfria drickar och kollade på serier

Bra helg, och inget dansande vid skottdramat på Nivå!

Jag har köpt båt...


med ett passande namn och allt!

Haiku Sushi Lounge


Just ätit lunch här med Anna och Peter, it was good!

Things I want!


Cool tröja från

Newport


Jag bloggar för lite, i know...

men så är det ibland och jag är för trött för att hålla på, just nu. Men snart kanske man kommer i gång igen. Hur som helst har jag kommit på att har man ett jobb som tar lite på krafterna orkar man inte blogga och stå i. Det är därför alla bloggare är 14 år i genomsnitt.  De har helt enkelt inte så mycket annat för sig, de kanske har läxor, men  de får ju inte gå ut på krogen, har inga pengar att shoppa för och har inte heller något jobb, så visst då går det väl ann, eller?

Jag vill ha denna mysiga tröjan, men den verkar vara slut :(


It's my party, and I'll cry if I want to


Tar fram vinet nu tror jag!


Den unga överklassen, Danska The Hills!

18 år och gamla exkex...

"Line fyller 18 år och festar loss i en hotellsvit i centrala Köpenhamn. Där finns också henne ex och det ena leder till det andra... Men vad tycker hennes bästa vän Mathilde om det hela?" Lite mycket manus, absolut mer än Glamourama men mycket fulare killar haha, men verkar lite halft skoj. Sedan är man verkligen överklass om man jobbar som servitris, ah kanske vad vet jag;)?


Does lips...


Denna modell och bloggare har sådana läppar man önskar att man fötts med. Det är inte riktigt rättvist tycker jag, man är ju lite avundsjuk va?

Det är varmt...


Eftersom jag kommer att ha en liten fest här i helgen tänkte jag förbereda städningen redan ikväll. Men när jag var klar var jag riktigt törstig och sugen på en cola så tog mig en promenad ut i sommarvärmen. Det var hela 23 grader efter 22:00, ingen kiosk var öppen men till sist hittade jag en som stängde 23:00 och fick tag på min cola. Eftersom jag var tvungen att gå en bit så gick jag förbi ett par uteserveringar och det var proppfulla, så himla härligt, jag ville också! Men det är jobb i morgon så tyvärr blev det inte ikväll, men kanske imorgon ikväll istället? Sådan känsla att kunna sitta ute sent, man har liksom längtat efter det hela långa kalla vintern.

Carries garderob i Sex and the City2!

Kolla in på deras garderobsida och köp kläderna från filmen direkt online, coolt!


Jobb, jobb!


Walking 2 work

Fantastiskt väder



Hade varit mysigt att ta frukost på en uteservering istället en dag som denna, såg folk som gjorde just det.*avis*

Min nya utsikt från jobbet

Här går jag och spelar bort hela min lön, NOT!

Fick lyckatill-blommor på min första dag.

Inte så späckad kalender än men haha.

Imorgon tänkte jag käka lunch med en vän och före detta kollega och sedan fika med Hanna efter jobbet, då på Brogyllen som ligger riktigt bra till nu för tiden.


Får bli lite rolig reklam istället!


Gäsp!

Har inte blivit så mycket bloggande idag, jag får be om urskt för detta. Men jag har börjst nytt jobb och som det är med de flesta nya jobb är det mycket nya intryck och dessutom en hel del utbildning hela veckan så det tar mycket på krafterna. När jag väl kommit hem och ätit min middag är jag rejält trött, och idag somnade jag i några timmar haha.

Absolut bröllop!


Tänkte att jag skulle införskaffa denna skiva till nästa fest jag har, tror det kan bli riktigt drag då när folk börjar bli desperata efter en äkta hälft. Får även skaffa Absolut Begravning till efterfesten, blir folk djupa och sköna!

"Absolute Bröllop är den perfekta samlingen för alla bröllop. Vi har samlat ihop de populäraste bröllops-låtarna genom tiderna.

Släpps 12 maj

Pris 3-cd-box 179:-"


Daniel Westling talks?


Jocker och Westling!

Tycker han är lite läskig, pratar lite konstigt också. Eller så beror det på att man aldrig fått höra honom tala innan, han har ju varit en synlig men samtidigt en tyst person, i hela 9 år! Det blir spännande att se intervjun med honom och Vickan ikväll kl.20.00 på tv4.

Känns som att det var en bra första dag...


på jobbet alltså!

Det har ju varit lite helg också!


Jag försökte vara en söt fiskare i sydväst ha ha

Mikaela ville också testa...

Men det blev chips istället...

Mer chips! Brudarna är där OLW är, för att vi älskar det godaaaaaa!

Idag var man uppe tidigt!


Nytt jobb thats why! Klockan 8 börjar man här!

Ikväll ska jag se på The Tudors!


Första säsongen var jag helt hooked, men tappade bort mig efter det. Vet inte vad som hände men nu ska jag se igen, han är ju rätt snygg han där kungen;)

I love Pineapple!

Solero Pineapple & Fanta Pineapple



Detta är min kvällsmat! Så gott med ananas, tycke ni inte? Eller nej ananas är lite som marsipan, man älskar det eller hatar det. Jag älskar marsipan också:)

Har aldrig blivit så här snygg på bild!


Ser ni vilken gasell jag är!

Lady Gnägg!


Tydligen inne med grimma nu?

Gnägg!!

Bengtzing trying 2 be Rihanna


Bengtzing                                             Rihanna

Sedan har hon ny video också, tillammans med en annan känd dam. Jag har inte så bra koll på dessa men när jag ändå talar om henne så! Kass låt btw!

Nu åker jag iväg på fest!


CU!

Kissie hade en annan uppfattning om läpparnas storlek bara för ett år sedan!


"man vill ju inte se ut som linda rosing eller olinda, fast de kanske jag redan gör. Då får jag väl färga håret brunt eller nånting.."

Jag fick ett kärleksbrev idag!

Av denna mannen, nej jag känner honom inte men han verkar ha funnit mig på facebook. Han skriver i sitt "kärleksbrev" -" Hejsan,jag eintresserad av dig ,hur vi kan ha kontakt varandra ?tack".

Han verkar ju ha det städat hemma, men dammsugaren som en del av inredningen till och med, häftig soffa också!

Jag förstår dock inte om han verkligen är straight, kalla mig fördomsfull men tajta kläder som dessa och dessutom i rosa gör mig en aning förvirrad. Sedan ser jag ju i bakgrunden att han tidigare troligtvis har poserat med en hel del andra kläder, verkar vara lite modebloggare över honom? Men det som gör mig mest bekymrad är att han inte har strumpor eller skor på sig! Tyvärr jag har fotfobi, hur vi kan ha kontakt? NO KONTAKT HOMBRE!

Hunduppfödare!


(Valp från blocketannons, ras Pomeranian).

När jag var yngre och åkte runt till olika uppfödare med min familj då vi var redo för vår första hund slogs vi av en sak när det gällde uppfödarna. Majoriteten av dem snackade fruktansvärt mycket skit om andra uppfödare och hundraser, kläde sig riktigt illa (tänk trailer trash), bodde illa och var för de mesta ovårdade och överviktiga. Detta blev jag påmind om när jag kikade runt på blocket idag (skulle nog aldrig köpa en hund där, men kul att kolla runt lite). Jag och min familj funderade alltid på varför detta kom sig, hinner man inte med varken hem eller sig själv när man har kennel, eller har intresset bara koncentrerats på att hundarna ska ha det bra och vara fina? Hur som helst hittade vi till sist en trevlig uppfödare som åtminstånde inte föll för alla av de ovan nämnda egenskaperna. Där kändes de tryckt att köpa valp. Vem orkar lyssna på skitsnack om andra kennlar, man är ju där för att man är glad över att man ska få köpa en hund?

Tror ni att vi slipper EMD nu?


Kanske blir det numera bara ED istället? För Mattias vill väl vara pappaledig, han ser ut som en sådan kille, varm å snäll och barnkär:) Visste inte att han var 29 btw, men han har ju skägg så borde väl fattat bättre, det får man väl efter 25 om man är svensk va? Det går jag efter i alla fall, när jag ska avgöra åldern på karlarna.

Jag har läst ute mina böcker nu...

Egentligen är jag besviken på att det inte fanns mer på bibblan, men hey det kanske kommit in något nytt när jag är där för att lämna tillbaka dom, får kolla helt enkelt! Nu ska jag ta mig en dusch!


I want this!


Finns på Åhléns.

Kul på msn!


The Hills skvaller!

Tydligen talar Spencer inte med sin familj längre och ni som sett de senaste avsnitten förstår nog att han vill att situationen ska vara den samma för Heidi och hennes familj. (sjuka idiot).

Spencer ska ha känt att hans föräldrar bara pratade med honom om Stephanie och att de åtalade honom med att ta hand om henne. Han tycker att hon är en loser och han vill inte ha något att göra med henne. Föräldrarna märkte redan för två år sedan att Specer hade förändrats men stannade ändå vid hans sida. Men nu har det blivit för mycket. Tydligen har de till och med tagit bort bilder på honom från deras hem.

Pratts grannar hävdar också att de två aldrig lämna sina Pacific Palisades hem som är fyllt med  inramade omslag om dem. De ska även aldrig ha några besök. Heidi sitter och stirrar i spegeln, medan Spencer planerar vidare på sina  projekt hela dagarna. Han sitter på Internet, tittar på TV och försöker få pressen intresserad. Det är allt han gör. Det är helt sjukt, menar grannen.

Sedan skriver en av skvallertidningarna i USA att Spencer har hjärntvättat Heidi (no shite) och det är hans idé med alla operationer till exempel.

Riktigt hemsk hur detta förhållandet har eskalerat till något så sjukt. Även om Spencers föräldrar har övergett honom, får man hoppas att Heidis familj kan göra något för att få henne därifrån.


Försöker din kille få dig att sluta umgås med din familj och dina vänner, samt försöka få dig operea om dig? Dumpa honom!

Jag var på biblioteket idag?


Och som den hundnörd jag är lånade jag idag hem ett par rasböcker. Tycker att det är roligare än de där böckerna med 300 olika raser i, jag kan nästan alla ändå så jag vill hellre fördjupa mig. Och även om det säkert finns mycket mer info på webben så kan det ändå vara trevligt med en bok istället, vila ögonen från skärmen om inte annat.

Det var ett tag sedan jag var på biblioteket nu eftersom jag inte studerar längre. Och jag blev förvånad av hur ett stadsbibliotek kan vara. Det var mer som en ungdomsgård/arbetsförmedling/dagis/fik, ja det var telefonsamtal, busande barn och skrikande ungdomar som "hängde" där. Aja tur att jag inte var där för att plugga inför en tenta eller något sånt!

Man kunde låna sina böcker själv via någon maskin/dator men jag kom ju inte ihåg min kod så  jag var tvungen att fråga en bibliotekarie efter en ny kod. Det var lite roligt eftersom jag då inte skulle skriva ner min nya kod på nått ställe utan istället skulle jag säga det högt till henne. Så att andra kunde höra min ny kod, det var lite obehagligt. Jag vet ju att det säkert inte är någon som skulle sno mitt lånekort och komma ihåg min kod och låna en massa böcker på mitt konto, men ändå! Det känns bara fel att säga en kod högt, eller vad tycker ni?

Lite "titt" shopping!


Superfina mannäkänger

Kan man antingen hänga saker på eller bara ha som en del av inredningen.

Fina pärlor vid hals, midja och kjolskant. 495:- på Åhléns City

Kjol från svea

en till!

Sallad...


I löve sallad, det är kul med mycket ingredienser och sedan behöver man inte stå i stekos alla gånger. Denna är på grönsallad i kruka, kyckling bitar (quorn), gurka, kidneybönor och krutonger. Thaidressing och balsamvinäger är pricken över i:et!  Smarrigt!

Ska ut och handla en present...


till min kära mor. Tyvärr får hon den inte förrän jag fyller år (nästa vecka) då hon är ute på årets första segling med pappa. Får vi se om vi hittar något fint?

Nya avsnitt av The Hills & The City

Avsnitt 3 av The Hills

Avsnitt 3 av The City


The Hills skvaller!

Lo Bosworth, Laurens bästa vän har skrivit en bok, så klart! Boken är en guide för dating och kommer att innehålla "vedermödor" som Lo utsatts för under sin datingperiod, tillsammans med några anekdoter från hennes vänner. Ja när det gäller vänners dating problem har nog Lo en hel del att berätta. Boken heter The Lo-Down (fyndigt).

Boken är tänkt att släppas i januari, vilket ger Lauren  tillräckligt med tid för att få ut ännu en bok , som kan konkurrera med Lo´s, så att de kära vännerna kan få dubbelt med publicitet!




Ska ni se Kissie ikväll?


Lär bli intressant och se hur hårda Bella & Tyra är mot henne, men tror att det blir en helt vanlig intervju ändå. Hoppas dock att hon är kvar på eftersnacket det brukar ju spåra ur, snack o bajs och porr, ja gud vet vad!


Kissie back in the days!

Maj 2010, de där läpparna har verkligen växt!

Synd att hon inte är plastikkirurg!


INVIGNINGEN AV PUSH TERRASSEN


Nästan hela gänget på invigningen av Push Terrassen (gratis Mojitos 4 everybody).

Stå aldrig närmare kameran än de andra, då ser du huge ut (ett tips)!

There was light!

Terrassen var fylld av snygga ah tjejer tyvärr, vart var alla killar?

En tjej kom i rullstol och helt plötligt ställde hon sig upp!? Många mirakel sker tydligen på Push?

Terrassen

Det kubanska bandet

Inne

Riktigt bra kväll, klev även över till Nivå ett par timmar. Kom hem klockan 06:10, fy! Sedan är det inte kul att vara kvar så länge på klubbarna märkte jag för alla knepiga människor börjar snacka med en och när de inte får rätt respons av en vill de ha utvärdering på sin raggningsteknik och ber även om tips. What the fuck, leave me alone, gå en kurs istället! Ja anyway tack tjejer för en superkul kväll!

Cicero Restaurang & Lounge


Teneriffa ost och pilgrimsmussla (bör ätas på riktigt restaurang)

Nån skinka...

Johanna och Mikaela gillade maten

Jag och Johanna gav ett OK vi med

Mikaela och Sophie skålar

Emily spexar och Julia ler

Johanna och Emily

Trevligt tapasställe dock otrevlig spillevink i baren som tjötade om kortavgift och skit. Ta med er kontanter folket eller skippa det!

Gårdagens party outfit!






I want!


Kul

PRIS: 299.00 kr

från
http://www.bubbleroom.se/

Jag säljer kläder på Tradera igen!


Bland annat denna ta er en titt om ni är intresserade. Finns även fler auktioner, så det går bra att titta under rubriken Visa säljarens alla annonser också:)

Inget Paradise Hotel

Läste Amanda Bergs blogg idag, och hon kommer inte delta i Paradise Hotel. Tänkte väl nästan det, lät inte rätt när jag först hörde att hon skulld det.


Gårdagens dinner...


Vi satt till och med ute...

maten var god!

Kajsa körde på brillor...

Sedan var ju även Hanna med men glömde ta kort på henne, sorry Hanna! Trevlig kväll! I dag kommer vi käka Tapas istället:)

Things I want!


Iphone högtalare...





Överkast från Åhléns bröllops kollektion.

Nyklippt hår, snyggt med raka toppar haha njaa, men de ser väl snart mer normalt ut?

We are going to take the Pub quiz!

Hallå alla! I kväll drar jag och Kajsa på något som kallas pub quiz. Vi tänkte vinna första och andra pris (jag första;) Och äta god mat och dricka ett par glas vin. Blir kanon detta!

"A pub quiz is a quiz held in a public house. These events are also called Quiz Nights [1][2] or Trivia Nights[3] and may be held in other settings. Pub quizzes are still extremely popular and may attract people to a pub who are not found there on other days. The pub quiz is a modern example of a pub game. Though different pub quizzes can cover a range of formats and topics, they have many features in common. Origins of the pub quiz are unclear but there is little evidence of them existing before 1970 in the United Kingdom.[A 2009 study puts the number of regular weekly pub quizzes in the UK at 22,445.[5] " (http://en.wikipedia.org/wiki/Pub_quiz).




Jag gillar min frisör för att...

*Hon tror att jag går på gymnasiet (det var många år sedan nu så utseendemässigt ser jag det som en komplimang).
*Hon tog bort den guldiga nyansen i mitt hår (äntligen):

Sedan har hon visserligen ganska vassa klor och hon gav mitt hår en omgång, det är smärta att gå till frisören också, speciellt med mitt stora hår som ingen orkar bortsa igenom i rätt takt. Men i det stora hela är jag nöjd, dock e jag lite väl askig just nu men det släpper efter ett par tvättar.


Snart ska jag till frisören...


hoppas att det blir bra. Håller tummarna!

Min dag!

Idag har jag:

*Käkat lunch med Mikaela & Kajsa.
*Bokad tid hos frisören tills imorgon.
*Hängt på macforum allt för länge. Tittade på min MacBook Pro och hittade även en cool iphone/ipod-högtalare som jag vill köpa när jag flyttat.
*Kollat på fina handdukar, skålar och glas på Åhléns.
*Köpt ett par jeans och lite underkläder.
*Lagat mat med Kajsa.
*Ätit fruktsallad med Kajsa.
*Kollat på flera avsnitt av Jersey Shore. (Karins fel)


Jag och min nästa kärlek ( I look stupid).

Ledig Måndag!

Idag ska jag och Kajsa ut på stan och leta en frisör till mig, en bra! De är svåra att hitta tyvärr! Sedan blir det lite lunch m.m

Heidi Montag On Ryan Seacrest


Ja de snackar om de 10 operationerna, ah Heidi 3.0:P

Trist att man missade GaGa!


Fint initiativ av Håkans fans...


Gillar sånt här, när folk gör saker helt spontant tillsammans. Och för en gång skull handlar det inte om att de är missnöjda utan de är bara glada och vill hylla en artist.

Blev lite fest igår...




Hemma hos Arvind



Vi spelade något spel i alla fall?

Adrian och Kajsa



Jag och Kajsa haha

Efter denna bilden dog batteriet, skit!

Lets go out!


Ska till förfest hos Arvind, möter tjejerna på vägen...

Lät håret vara naturligt idag, det regnar ändå så;)

Spencer Pratt`s nya karriär


Nu när det är sista säsongen för The Hills har crazy Spencer startat ett produktionsbolag där han kommer att bidra med detta datingprogrammet. Starring Emilio Masella, aka Snookis tidigare pojkvän. Pratt och hans team har redan filmat olika klipp för att marknadsföra showen, Fist Pumpning 4 Love! Serien kommer att följa Masella runt om i landet då han försöker hitta någon desperat nog att stå ut med honom.

Verkar det bra? -Nej! Kommer jag se de om det blir verklighet? -Ja! Jag kan bara inte hålla mig borta från Pratt Productions, tyvärr!

Ute vid båten!




Sol på bryggan...

Inte så många som lagt i sina båtar än...





Pimpin my iphone!


Fått hem mitt guldcase nu...

i like it

Mirror protector, nice!

Lite dåliga bilder kanske, men nu ser min iphone mkt lyxigare ut än innan, då jag hade mitt fula fiskcase.

SEB Twittrar!


De är så trendiga på SEB.

Sista dagen på jobbet!


Jag kommer aldrig glömma när vi bevittnade helikopterrånet utanför jobbfönstret. Väldigt svårt att koncentrera sig på att jobba då! Nu kommer jag byta ut min utsikt på denna innegård vid Avenyn till havsutsikt och båtar istället. Jag tror det kan vara bra för själen. Känner mig lite instängd med denna utsikt faktiskt.

Inte välkommen på mtv.com längre?

Igår skulle jag gå in och se mina två favoritserier på mtv.com. Alltså den amerikanska sajten, för mtv.se suger bokstavligt talat, finns inget nytt material där alls. Mtv.com har jag alltid gått in på tidigare för att se de nya avsnitten av både The Hills och The City. Men helt plötsligt tillåts jag inte då jag inte surfar från en amerikansk ip-adress. Jag blev naturligtvis vansinnig då detta är den sista säsongen av The Hills (och den mest spännande), men jag lyckades se hälften innan jag kastades ut igen. Jag försökte ladda ner spionprogram så att jag skulle kunna surfa in med dolt identitet eller med ett fakat amerikansk ip-nummer, men det gick ingen vidare. Men idag har jag hittat en sida som lägger upp, där jag får titta utan problem. Thank God!

Sidan heter http://www.tv-dome.net och har flera serier, jag vet att det kanske finns fler men jag är glad att jag hittade denna i alla fall. Gå in och se The Hills och The City för helt färska avsnitt. Orka vänta ett år på att Mtv i Sverige kommer att visa det. Varför förstår inte svenska mtv att de måste vara ute i samma tid, ja annars så tappar ni tittare, det är 2010 idioter!


Inte okej att glömma nämna att man går ut med BUS!


Titta nu vad rolig denna vän ser ut i jämförelse med BUS-vännen!

I want a MacBook Pro


Jag har haft min vita MacBook länge nu och vi har haft en jätte bra relation. Men som i alla relationer undrar man ibland om gräset kanske är grönare på andra sidan. Därför funderar jag nu på en i samma storlek men istället en Pro (se ovan). Den har bla. 10h batteritid och ett lysande tangentbord, sexy!


Får jag även Snow Leopard i den nya.

Tror jag kan sälja min vita för 5000:- ändå helt ny hårddisk i och allt.

 


Det nya ensamma mammorna





Läs mer på tv3

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7077281.ab

Ah äntligen mitt favvoprogram haha.

Morning Morning!


Nu är det näst sista dagen på jobbet :) Solen skiner, 8,7 grader varmt.

Drink babies!


När man blir döpt till en drink i förnamn betyder det nog att man har festliga föräldrar. Möjligtvis alkoholister men det får vi inte hoppas. Måste dock varit ett dop med drag i. Snygging där!


Nya Beyonce!

"Why Don't You Love Me" - Beyoncé from Beyoncé on Vimeo.


Beställer hem dessa nu!


Visit hm.com


Ny app i iphonen!




Jag har både SR, NRJ och RixFm appsen i min iphone. Det är kul att ha något mer att lyssna på utöver ens eget musikbiblotek, och sedan gillar jag morgonsnacket. Dock har jag länge varit irriterad på Knappen och Hakim, nej ni är inte roliga och det låter bara som att ni fötrsöker ha skoj men att ni egentligen inte har det. Rix Fm går bara inte usch vad hemskt! Men Rivstart som även sänds på Tv6 brukar jag titta på, på morgonen, men hinenr ju aldrig med hela då jag måste till jobbet. Så nu har jag lagt till dem i telefonen så att jag kan följa dem även på bussen, äntligen!


Morning Morning!


Solen skiner, dax för en ny dag!

Iphone stuff!


Jag sitter på tradera och budar på iphoneskal och annat. Detta displayskyddet är som en spegel när telefonen går in i vänteläge. Det är bra att ha något som skyddar skärmen mot repor, och dessutom tror jag att jag kan få den för 10:- så inga pengar direkt! Ska skaffa ett vanligt också i fall det är så att jag tröttnar på detta. Har även vunnit ett vanligt svart skal som ser precis ut som orginalskalet, för att skydda själva caset! Det kommer väl om en vecka eller två på posten 9:-. I love this kind of shopping!

Söt klänning


Mollie King

7eleven´s Yoghurtglass


Tack vare min iphone app fick jag idag testa denna fetsnåla och sockerfria glass, helt gratis!
Jag ger den 4/5 faktiskt god och inte för söt. För iphone-lösa kostar den 19:-

Det går bra nu!


För en tid sedan fick jag ett förstahandskontrakt och nu har jag även fått nytt jobb, har min sista vecka på mitt nuvarade jobb nu.

Mmm känns bra! God Morgon på er!

Tillbaka i stan


Rickar Palm räddar svt:s nyheter haha!


Helena Christensen poserar naken för Reebok reklam


Nån som kollar på skorna?? Läs mer om ni är intresserade, men det tror jag inte haha!

Jeansväst är okej!


Spana in killens jeansväst, hur coolt märke har inte han på den då? Gillar sånt folk!

Fjärtfilt någon?


Final Poster For Sex and The City 2


Surfade runt på Perez Hilton och fann denna nya affisch för den nya Sex & The City filmen. Ja vad säger vi, snyggast målade eller? Nä men jag längtar till filmen ändå, det är okej att ni är 50 nu, jag bryr mig inte, u r still fun and fab.

RSS 2.0