The Hills skvaller!

Tydligen talar Spencer inte med sin familj längre och ni som sett de senaste avsnitten förstår nog att han vill att situationen ska vara den samma för Heidi och hennes familj. (sjuka idiot).

Spencer ska ha känt att hans föräldrar bara pratade med honom om Stephanie och att de åtalade honom med att ta hand om henne. Han tycker att hon är en loser och han vill inte ha något att göra med henne. Föräldrarna märkte redan för två år sedan att Specer hade förändrats men stannade ändå vid hans sida. Men nu har det blivit för mycket. Tydligen har de till och med tagit bort bilder på honom från deras hem.

Pratts grannar hävdar också att de två aldrig lämna sina Pacific Palisades hem som är fyllt med  inramade omslag om dem. De ska även aldrig ha några besök. Heidi sitter och stirrar i spegeln, medan Spencer planerar vidare på sina  projekt hela dagarna. Han sitter på Internet, tittar på TV och försöker få pressen intresserad. Det är allt han gör. Det är helt sjukt, menar grannen.

Sedan skriver en av skvallertidningarna i USA att Spencer har hjärntvättat Heidi (no shite) och det är hans idé med alla operationer till exempel.

Riktigt hemsk hur detta förhållandet har eskalerat till något så sjukt. Även om Spencers föräldrar har övergett honom, får man hoppas att Heidis familj kan göra något för att få henne därifrån.


Försöker din kille få dig att sluta umgås med din familj och dina vänner, samt försöka få dig operea om dig? Dumpa honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0