Är det en man eller kvinna som önskat denna dag?


Christina Aguileras nya singel "Not Myself Tonight"

Hmm, njaa?

Be aware of the vimmelfotograf!

Det är inte alltid man lyckas få med en tjej med ett stort och litet öga, en dvärg och en förvirrad tjej med jättehänder på bild, samtidigt! Skämt å sido, jag tror att jag ska försöka undvika dessa fotograferar, för de är verkligen inte snälla när de väljer ut bilderna. Det finns ju säkert bra förklaringar till varför dessa människor ser ut som de gör på bilden, men det gör det inte mindre roligt för det. Skål!

No more beef!

Igår var vi på Texas Long Horn och käkade stor middag, beef, bakad potatis och även en majskolv, härligt! Dock kom jag på att det är "inne" men magtröjor igen, så no more beef 4 me:(

To many single ladies?


Pensionär?

Enligt en finans-sajt gäller följande för mig!

Du blir 65 år 2050. Du borde arbeta tills du är 68 år och 2 månader. Då får du 19 år och 4 månader som pensionär. Det är 1 år och 11 månader mer än den som är född 1930 och som gick i pension vid 65 år. Du förväntas leva tills du är 87 år.

Kanon!


I could wear this!

Black & White Ruffles
Black & White Ruffles by Minni featuring Hobbs jackets

Items in this set:
Tiered silk-gazar dress, $4,960
Hobbs Drury ¾ Sleeve Jacket, Black/Ivory, 8, 200 GBP
Proenza Schouler Oe0000 Platform Pump - Free Overnight Shipping on New..., $1,325
Intrec Capretto Knot Clutch - Black, $1,580
Pearl Bead Flower Bracelet, 9 GBP


Panta!

Det påminner mig om att jag måste slänga alla mina pet-flaskor och burkar. Känner mig alltid som en uteliggare när jag ska göra det, så jag drar mig för det! Jag vill ju ha en bil och göra det i smyg mitt i natten när ingen ser!

Ricky Martin is gay, och det visste vi men nu är det bekräftat!

http://rickymartinmusic.com/portal/news/news.asp?item=114532
Skönt att han äntligen kan stå för det!

Hemma tidigt!

Det har inte blivit så mycket bloggande idag, gick hem ett par timmar tidigare från jobbet med magsmärtor. Jag är sällan sjuk, så det är riktigt irriterande när jag för en gång skull måste gå hem tidigare. Hur som helst har jag nu sovit några timmar, och det känns lite bättre men inte helt. Jag vet att det har något att göra med magsyran och att det med all säkerhet är bättre i morgon men som sagt irriterande. Hoppas ni har haft en roligare dag!
Vill tillbaka till helgen!

Köp i USA


För er som ska till USA och shoppa brukar de amerikanska designerna ha rätt okej priser om dollarns värde inte är för högt. Marc Jacobs väskor är billigare än Chanel, så för oss "vanliga" människor sitter den fint!

Jag vill bli kompis med Timo Räisänen och Måns Jälevik !

Jag och Karin höll på att dö av detta när vi såg på Så Ska Det Låta. Jag vill nu bli vän med dessa herrar så att jag kan ha lika kul! Fast det har jag nästan ändå;)

LÖRDAG!

Dax för skumpisen!
Karin var riktigt laddad!
AHHH!! Karin I miss u more than ever!
Jag har alltid så skoj med dig!
Vi började med en förfest för två, det behövde vi då vi hade mycket catching up to do! Sedan dansade vi loss på Nivå och avslutade på Orgia! We had FUN!

Facebook jokes!


Second day with Karin


Vi åt lunch på ett ställe, jag kom inte ihåg vad det hette.

Jag skulle ha en quesadillas men detta är ju inte quesadillas?!

Så vi gjorde det själva hemma istället, bra att vi vet vad quesadillas är i alla fall.



Real quesadillas, hoppas caféägaren läser detta och lär sig.

Karin loves it!

Gårdagen var kanon!

My outfit!
Karin och jag
I love this pic, alex ser så nöjd ut haha!

Lise Sandahl

Singoallatopp, mörkblå One Size
Tubtoppklänningar även de i One Size.
Himla härligt väder idag, blev för varmt med min vinterjacka. Därför blev jag extra sugen på att handla något med lite vårkänsla. Nu j*klar blir det fest och vårklänning...

Bloggen jag har syndat!

Köpte två klänningar och en topp på min lunchrast. Ni får se sedan, kanske har jag på mig en ikväll!

Den är så här, fast utan ärmar och i en annan färg.





Tänk om vi kunde vara så här stiliga när vi gick ut?


Imorgon blir det fest, Karin kommer hit!


Som ni ser är hon en riktig festis!
Idag sken solen ordentligt och på min promenad hem blev jag riktigt varm, kändes lite som en sommarkväll. Handlade lite mat på vägen, så att det finns frukost när Karin kommer hit. I morgon blir det roligt!

Lite lunchshopping!


Klänning och skarf från H&M. 398:- totalt.

Helt underbart väder idag också, strålande sol och 13 plusgrader. Våren är här, eller i alla fall på väg.

Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 White Platinum


Beställde just denna inpackning från eleven.se

Nutri Color Creme från Revlon Professional är en 3-i-1 cocktail för färgat hår. Denna inpackning med färgpigment ger nytt liv till färgat hår. Färgat hår har ett extra stort behov av vård om det ska kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Creme kan du snabbt fräscha upp din hårfärg hemma.

Använd i 3 minuter på att vårda ditt hår och du kommer at få ett silkeslent resultat och en hårfärg som återfår sin tidigare styrka och intensitet.


Blixt på din iphone?

Quirky's Beamer är inte din standard iPhone case. Denna skönhet har en inbyggd LED-ljus, som kan fungera som en blixt för din iPhone kamera, eller för något annat ändamål. Tappar något under bordet till middagen? Behöver du en ficklampa till din bil? För vindögd för att läsa en meny med levande ljus? Beamer är caset som lyser!
Coolt va? Och ja jag översatte beskrivingen via google translate.
Finns här.

Jag har bytt lakan och bäddat, nice!

haha, tummen upp! 6 plusgrader dessutom, ska bli över 10 idag, hoppas hoppas!

Träskor är hett i vår!



Jag vet inte, kanske de i rött?

Season Two Of The City

http://srm.vitrue.com/JMR

Premiär 27 april 10:20 C / så dagen efter för oss svenskar, på mtv.
Längtar!


Ryck!


Här om dagen hade jag muskelryckningar i min vänstra arm, nu har det förflyttar sig till underläppen. WTF! Det är ju inte direkt som att man kan koppla bort det.

Paradise hotel på Tv4:s tid!


Nu har tv4 lagt upp sina gamla avsnitt av Paradise Hotel.  Jag kom ihåg att jag kollade på det då, men har för mig att det var rätt tråkigt. Men ska se...
Se på det här.

Promenad


Idag struntade jag i bussen och tog istället mig en promenad hem. Det tar inte så lång tid, så tillåter vädret och skorna så gör det mig bara gott. Nu blir det lite soya korv och spagetti, imorgon är det lön då blir det roligare grejer.

Whit Whit!


Whitney Port från The City, brukar alltid ha en snygg stil. Men att blanda animal prints med randigt vet jag inte riktigt om jag gillar. Dock är det säkert "inne" med tanke på vad Whit arbetar med. Jag kommer dock inte att blanda, inte på detta vis i alla fall.

God morgon!


Det börjar bli ljust ute nu, tråkigt att vi måste vrida fram klockan snart!

Dating in The Dark



Jag hoppas att denna killen spelar, annars är det synd om honom. Men för att vara så självgod, verkar han ändå vara väldigt exalterad av att får träffa ett par normala tjejer. Det går inte riktigt ihop för mig. Jag hoppas att du inte fick stoppa snoppen i någon, som du så fint uttryckte det. Självgodhet på denna nivån är inte speciellt upphetsande.

Long Talk!


Har precis avslutat ett lång telefonsamtal med Karin, numera Malmöit (skit)! Vi talade om allt från himmel och jord, men fram för allt om att hon kommer och hälsar på mig i helgen! Ska bli riktigt kul, vi ska gå ut och festa, promenera, fika, shoppa, brunscha äta middag ute m.m Sedan kom vi fram till att vi borde åka till London ihop i höst, London reunion trip! Vi bodde ju där tillsammans en gång. Och nu när pundet är lågt borde vi passa på att köpa alla väskor som vi inte hann med sist.

Nu har jag sminkat av mig och pyjamasen är på, ska se klart på Dating in The Dark. Och BTW jag skelar inte, det ser bara ut så på bilden, i fall någon tänkte på det, ah nu kommer ni ändå kolla men ah!

Du vinner inte storvinsten förrän du är 70 år?

Idag surfade jag runt lite på aftonbladet.se och knappade in på en artikel om Ed Nabors som hade vunnit en hel del pengar. Jag hittade snabbt ytterligare "artiklar" med liknade historier. Och jag känner så här, varför vinner bara gamla människor pengar, inga unga som har hela livet framför sig och som faktiskt kan göra något av de där miljonerna. Nä kriterierna för en vinst på lotto är rullator, löständer och syrgas. Visst det är knapert att vara pensionär för många men kom igen, detta få verkligen inte mig att satsa på en trisslott. Här behövs det kvotering på hög nivå, jag vill inte vänta tills jag är 70 år! Det värsta är ju han som vunnit två gånger, borde ju vara förbjudet!

Kul Blogg!

Jag hittade en intressant blogg idag, om en tjej som bor och jobbar i London. Jag bodde ju också där under en tid, men jag var ung då och allt handlade om fest och kläder. Denna tjejen har nyss fått jobb som projektledare på ett företag som arbetar med media, hela 5 företag slogs om henne. Tänk om vi hade det så bra i Sverige?

Gå in och läs: http://stinailondon.wordpress.com/ 


Världens roligaste yrke!

Tänk er att ni har makten att översätta som en teckenspråkstolk eller som en vanlig språktolk har. För den personen man översätter till, kan ju med stor sannolikhet inte förstå om man översätter rätt eller fel? Jag är säker på att tolkare översätter fel ibland när de blir lite uttråkade. Ja översätter lite för sin egen underhållning, se hur personen man översätter till reagerar.

Tex:
Person 1:Fint väder idag!
Tolk: Vacker du är!
Person 2: Oj tack det var snällt sagt!
Tolk: Ja men visst är det, hoppas det inte blir regn i eftermiddag.
Person 1: Nej det ska vara sol hela dagen.
Tolk: Jag kan titta på dig hela dagen lång, så vacker är du!
Person 2: Nä men nu blir jag generad, middag i kväll?

En BH kanske?

Kan hon inte skaffa sig en stylist, please! Britney u used 2 be hot!
Ja jag vet att hon haft det svårt och fött barn och hela den grejen, men en BH kan man väl i alla fall ta på sig!

Ibland blir man helt skev på bild

Ibland försöker man se snygg ut på bild, och så blir det helt fel. Som här va fan kollar jag på liksom? Och varför sitter jag inte rakt för? Det finns en bra sak med den här bilden, och det är att det ser ut som att jag har långt hår. Ha ha over and out!

Tigersms!

Porsstjärnan Joslyn James lanseras SextingJoslynJames.com nyss och har nu bevisat att hon är mer motbjudande än någon annan!
På webbplatsen har porrstjärnan postat mer än 100 sms som hon hävdar att Tiger Woods skickat till henne ...
"OK, I would like to have a threesome with you and another girl you trust."
"I want to treat you rough, throw you around, spank and slap you"
"Have you ever had a golden shower done to you?... just morbid curiosity."
"You are my f**king whore. Hold you down while I choke you"
Hon måste ju varit väldigt kär i Tiger!
Run Elin Run!

Tiger Woods första intervju

Tiger Woods gav sin första intervju i går kväll till ESPN och The Golf Channel - här är några citat från intervjun.
Om varför han gifte sig:
"Varför? För att jag älskade henne. Jag älskade Elin med allt jag har. Och det är något som får mig att må ännu sämre. Att jag gjorde detta mot någon som jag älskade så mycket."
Om vad hans mått på framgång kommer att vara på The Masters:
"... Jag är glad över att komma tillbaka och spela, jag är glada över att få se killarna igen. Jag har verkligen saknat många av mina vänner där ute. Jag saknar att tävla."
Den förväntade / hoppfulla mottagningen från fansen:
"Jag vet inte. Jag vet inte. Jag är lite nervös över detta om jag ska vara ärlig mot dig ... Det skulle vara trevligt att höra ett par applåder här och där ... men också lyckoapplåder för birdies också (skratt). "
Tänk om Elin slagit ihjäl Tiger det hade varit lite komiskt egentligen. Tänk er rubrikerna, "Golf killed Tiger, Tiger killed by an 7 iron!" Ah man får ju se humorn i det hela!

I fell asleep

Jag blir så himla trött efter att jag ätit, så nu somnade jag framför Gossip Girl. F-n också, nu kommer jag inte somna ikväll.

Muskelryckningar i armen?



Jag har fått muskelryckningar i min vänstra arm. Why? Tydligen kan det vara ett tecken på stress, och jag läste även på nätet att en kvinna som gått in i väggen hade det innan "väggen"? Nu har jag haft en riktigt lugn helg så jag fattar verkligen ingenting. Ryck upp dig armen!!!


Kim Kardashian äter frukt på ett båtdäck i Miami!


Kim Kardashia got some junk in the trunk!

My bag!

Denna Chanel ryggsäck tipsade jag om förra månaden, riktigt fin!
Från bloggen http://www.fashiontoast.com/

God morgon!

Idag vaknade jag utan att vara det minsta trött, måste bero på min lugna helg, eller så kommer tröttheten senare idag?
Tröjan är ifrån

Bloggar med humor


Denna bloggen tycker jag är så himla rolig, humor is King killar! Hatten av för J.S!

Badrum badrum...

Mina föräldrar har varit riktigt duktiga och renoverar badrummet, det är inte riktigt klar än men fint blir det! Kom nu ihåg att runda fat ska det vara icke fyrkantiga, där fastnar smutsen och vattnet rinner aldrig ner, trust me I know! Som ni ser vet mina föräldrar också detta.
Jag ger dem en liten hyllningssång för deras fantastiskt arbete!

Back in the days

Grekland, i kjol på bardisk, 18 år. Kan ju inte säga att man förändrats så mycket sedan dess, dock dansar jag inte på bardiskar längre. Det får man bara göra när man är 18 år, eller om man är i Grekland för där gör alla så, och sedan får man kasta porslin i golvet också.
Det gick ett år och vi hamnade i London, i en lägenhet vid Marble Arch, härliga tider! Carolina bor numera i Stockholm, Karin i Malmö och jag i mitten. Shit vi ser helt galna ut, men den bilden får vi bjuda på! Snart kommer Karin och hälsar på mig, yeeaa!
Hittade dessa bilder i mitt enda riktiga fotoalbum, på den tiden då man framkallade kort.

Vad har min mor och Maria Montazami gemensamt?

Nästan ingenting tror jag men däremot upptäckte jag att min mor också var förtjust i...
tofsar på kuddarna, eller tassels som Maria kallar dem. Det finns en liten Hollywoodfru i mamma också haha.

Det blir oftare rätt än fel nu för tiden

Jeans och vitt linne,enkelt men ändå hot hot!
Alltid snygg i håret
Jag tar också fram min jeansskjorta snart...
Gynning now u got it!

Tiger kommer aldrig undan

Elin ta pengarna och kom hem till Sverige. Skaffa dig en snygg karl i alla fall!

Riktig mat!

Fläskfilé i ugn mmmmm!
serverat med rostad mandelpotatis, stekta äppelskivor och charlottenlök. Till detta en söt rödvinsås. Riktigt gott var det och jag är nu riktigt mätt och belåten. Nu blir det lösgodis och rödvin, fin kombo!

Mina föräldrar övermatar fåglarna


Visserligen har det varit en vinter med mycket snö, men jag tror dock att småfåglarna snart blir storfåglarna av denna övermatning. Är detta lagligt?

He´s Got Major WOOD!


Haha oj oj!

Pipedream Products, ett novelty item produktionsbolag, har skapat en rad med Tiger Woods sexleksaker, inklusive en blow-up doll som ska likna golfaren!

Tydligen är Tiger inte alltför glada över detta  och har kontaktat sina advokater, som har krävt att de skulle avveckla sortiment av produkterna och återkalla de som de redan distribuerat ut!

Vilken dick han är  den där Tiger (men det visste vi redan)!

Jag gillar rubriken på förpackningen längs ner "He´ll Show You His Wood If You Show Him Your Hole!".

Hey Hopp!


Här på landet sover man riktigt gott och det är först nu jag har hunnit med morgonrutinerna och kan sätta mig framför datorn och ta tag i dagens schema. Solen skiner och snön är kvar även här, när kommer våren, i april?

Paralympierna alltså!



TV-time


Nu ska jag snart se på Solsidan, verkligen fastnat för den serien. Glad att höra att det även kommer en till säsong, yeeah! Laddar upp med min gamla Gant-tröja, sliten och nött efter att den varit min "vara hemma tröja" i många år, kan bara inte slänga den. Nu finns den hemma hos mina föräldrar, så att jag har en go tröja som jag kan ha på mig när jag kommer hit. Och det blir även lite Rocky Road glass med munk.


På landet


Jag är på landet. Jag får äta hemlagad mat, glass, pringels och rostat bröd med maremlad, juice och mycket annat (dock inte på en gång). Härligt att åka hem ibland. Mina föräldrar håller även på att göra om sitt badrum, riktigt snyggt blir det.
Åh ska tiläggas att jag har 200 kanaler också, ganska mycket om man jämför med mina 4 som jag har i stan.

Jag mår illa...


Aldrig mer thaibuffé

Dagens lunch!


Det blev thaibuffé, jag tror jag sprängs. Får bli många promenader i helgen.

Remember this girl?


Adrianne Curry vann en gång Americas Top Model, rätt rolig tjej som var lite av en pojkflicka.


Sedan kom hon på att hon hade en het häck och la upp den på sin Twitter. I dagen offentliga rum gör man vad som helst för att få fler followers aka stalkers! Livet är en konstant jävla tävling.

Jag har för övrigt försovit mig gaaaaah!

Hairy....


Kolla min volym haha funny...

ingen tupering behövs här inte.

Kanon!

Jag har även installerat mitt mobila bredband idag, och det gick galant.

Haha i denna vinkeln ser jag väldigt framtung ut, så är dock inte fallet, så inga ryggproblem här inte. Vinklar kan ljuga.

Heidis svullnad har gått ner...


Modigt att välja så korta shorts!

She got some big kahongas now

Frågan är hur hon mår egentligen? 10 operationer, 23 år gammal!!

Fikatime!


Mummmmss!!!

Skäms...


Idag har två av ett par manliga bekanta till mig berättat att de inte varit alltför ordentliga under natten. Efter en rätt så ordentligt festkväll bestämde de sig för  att avluta kvällen på en strippklubb. Haha ja det är lite ångest idag för dem, lite extra för vissa haha. En av dem hade tydligen köpt den dyrare dansen! Ja vad ska man säga, lillördag medför vissa risker? Känner mig nöjd med att jag gick hem tidigt och vaknar utan ångets och med gott samvete.


Brunett?


Om jag fick välja att vara brunett för en dag hade jag velat se ut så här! Och så menar jag hela fejset där, jag hoppas att den här tjejen inte är lika vacker i verkligheten för då blir jag ju nästan bitter, Those lips gaaaah!


Gäsp!


Var det en hård natt igår?


Nä, det gick rätt lugnt tlll och det är absolut inga problem att gå till jobbet idag. Dock är det alltid skönt att somna om men helgen är ju nära nu. Då blir det vila för min del!

Ikväll är det lillördag!


Så vi testar Sticky Fingers för en gångs skull!


"Not Without Grace" kommer att spela...


My dream man!


NNNNNNNOOOOOOOT!!!

CanDoBetter.com



CanDoBetter.com är ett socialt nätverk och en datingsajt, som har en funktion som gör att enskilda användare kan ladda upp bilder på sig själva som sedan jämförs med potentiella partners, och där de tillåter andra användare att ge rekommendationer om huruvida ”How Can Do it Better”! Eller, om man har tur nog, kan man få en rekommendation till en "perfect match" !! Är detta ett alternativ till att träffas genom vänner kanske??


2 funny


Dating in The Dark


Shite, ja sitter här med kudden framför ögonen, så pinsamt! Åh tjejerna är de som måste ta alla initiativ, suck!

Hur tolkar facebook dig?


Här är i alla fall mina, jag vet inte hur jag ska tolka detta riktigt? Men facebook har tolkat det som att jag vill träffa en rik kille, och en dejt ska vara garanterad annars är det ingen idé. Jag träffar tydligen också struliga killar för jag måste gå en kurs för att klara av deras psykiska problem? Avlyssnar de min chat eller?

Haha jag får inte nog...

av sjungade Etrade babies.

Smilies i mejl

När jag ska skriva mejl till personer som jag egentligen inte känner vet jag att jag inte bör använda mig av smilies, för det känns lite väl kompis/msn:igt! Men eftersom man är så van, känner man sig nästan otrevlig om man avslutar vissa meningar utan en glad gubbe. Jag är jätte rädd att folk ska uppfatta mig fel, ord i text kan ju lätt missuppfattas har jag fått för mig?? Jag tänker för mycket!

Cute shoes 4 spring


Tommy Hilfiger på Rizzo

Åkerlunds nya video med Gaga


Nu har studentspexen gått för långt!


Saltön


Jag har helt missat att detta börjat igen. Haha tummen upp för Ulla Skoog och gänget!

E*TRADE Unbroke Final - Behind the Scenes ABC


Riktigt rolig utbildning idag!


Jag lärde mig precis detsamma som förra gången, tur att det var obligatoriskt!

Politik och sjukvård på msn

[22:06:27] Jag säger:
jag har ont i vänster arm
[22:06:32] Jag säger:
e d hjärtinfarkt?
[22:06:56] Christin säger:
nej
[22:07:01] Christin säger:
det är förmycket telefonpratande
[22:07:21] Christin säger:
elle musarm:)
[22:07:28] Christin säger:
du håller på att gå in i väggen
[22:07:34] Jag säger:
men hallå
[22:07:36] Jag säger:
vänster
[22:07:46] Jag säger:
jag gör inget med den
[22:07:49] Jag säger:
e kanske därför?
[22:07:53] Christin säger:
den bara hänger där?
[22:07:55] Christin säger:
ja
[22:07:58] Christin säger:
den vill ha uppmärksamhet
[22:11:03] Jag säger:
typsikt vänster
[22:11:29] Christin säger:
ja
[22:11:33] Christin säger:
kommer aldrig med något bra!
[22:13:21] Jag säger:
klagar bara
22:14:18] Jag säger:
exakt
[22:14:34] Jag säger:
men d e ju bra att ha den för att påvisa hur mycket bättre höger e
[22:15:15] Christin säger:
inget ljus utan mörker

På bubbleroom shoppar...


även gängmedlemmar, rånare och demonstranter.

God morgon!


(dork pic)
Sol, blå himmel och plusgrader, härligt! Idag är det utbildning på schemat i 3h på jobbet. Verkligen jättekul, med tanke på att jag redan gått utbildningen innan, suck, otroligt genomtänkt!

När stänger affären? (msn)

20:52:51] Christin säger:
undra om daglivs är öppet
[20:53:37] Christin säger:
22:)
[20:53:50] Jag säger:
ah kanske
[20:53:58] Jag säger:
d heter i och för sid daglivs
[20:54:08] Christin säger:
haha
[20:54:09] Jag säger:
inte kväll/nattlivs
[20:54:14] Christin säger:
sant
[20:54:18] Christin säger:
men de hade öppet till 22
[20:54:28] Christin säger:
de e som ett ica kvantum mitt i stan
[20:54:31] Christin säger:
asbra
[20:54:34] Jag säger:
barnsligt namn d valt man blir ju helt förvirrad
[20:54:40] Christin säger:
och billigt om man jämför med mitt dumma konsum
[20:54:57] Christin säger:
haha
[20:54:59] Christin säger:
ja
[20:55:11] Jag säger:
haha
[20:55:31] Jag säger:
de kunde hetat "öppettill22livs"
[20:55:36] Christin säger:
hahahaha


Testar: Glacéau Vitamin Water


Smak: apelsin+ apelsin (c+kalcium), ja den heter så, och nej jag tror inte att jag talar i telefon.

Glacéau Vitamin Water lanserades i New York 2000. 2007 köpte Coca Cola varumärket för 4,1 miljarder dollar, det enskilt största förvärvet i Coca Colas historia. Sedan dess har drycken introducerats på en marknad i taget. Sverige är det 15:e landet efter bland annat Storbritannien, Kanada, Frankrike och Japan.

 

Lanseringarna görs helt utan köpta medier. Istället vill Coca Cola sprida kännedomen från mun till mun, via ambassadörer, samplingar och sociala medier. Sedan tidigare har utvalda bloggare bjudits in som ambassadörer för varumärket i Sverige, och det har även ordnas en releasefest för Glacéau Vitamin Water i Stockholm. (Källa: http://www.dagensmedia.se/)

 

Jag blev rätt besviken, jag vet att drycken ska vara nyttig men den smakar inte så mycket (då smakar mineralvatten med smak mer). Saken är väl den att drycker med så stark färg förväntas automatiskt hos mig smaka lite godis, men den smakar som för svag saft (jag hoppas att det inte beror på att jag är bakis och har svårt att uppfatta smaken, i så fall får jag ta tillbaka detta senare). Drycken ser färgglad och rolig ut, men är i själva verket är det en varg i fårakläder, drycken är tråkigt och beige. Jag vet inte varför jag trodde att en vitamindryck skulle vara så god, men det är väl att göra med att Vitamin Well ändå är rätt god i jämförelse. Köp den istället dessutom är det ett svenskt företag.

 


E*TRADE Mobile Pro


Festhelg, sorry!


Vi startade på den Lille Fete, Rebecca hade födelsedagsfest där. Nej Philip är bara en pajas.

Christin och Gustaf (nej de har precis träffats och känner inte varandra).

DJ

"Not Without Grace" spelade (lånade en bild från deras fan site på fejjan, för jag hann inte knäppa en själv).

Andra dagen var vi på Nivå igen, och Kajsa hängde på.

Christin och jag, så kul att hon kom och hälsade på, nästa gång byter vi Avenyn mot Stureplan istället.

Christin älskar Nivå! Haha så himla härlig bild.

Det har i alla fall varit en riktigt rolig helg, och jag tog verkligen i från tårna när det gällde festandet, så det får bli en lugn nästa helg.

God morgon!


Idag blir det jobb, middag med C, födelsedagsfest, innebanyfest och utgång...

blogging will come later...

E*TRADE Baby - Girlfriend


Funny! Milkoholic hihi!

Imorgon blir det fest...


Och då kommer de här tjejen till stan, det blir fest och utgång så det står härligt till.

Jag har fått sålt min andra tröja på Tradera

YES!!!!!!! Jag ska sälja alla mina kläder, och köpa nya:)

My Iphone gives me free stuff



Idag använde jag mig av mitt erbjudande på 7eleven appen på min Iphone. Fick en ostsmörgås, varm choklad och en Svenska Dagbladet helt gratis. De som inte äger en iphone vet inte vad de missar.

"Bella & Tyra Show" Premiär ikväll k.21.00


Bella & Tyra Show är Sveriges första livesända webb-TV talkshow ledd av Isabella Löwengrip och Tyra Sjöstedt. Första avsnittet gästas av Kenza. Man kan läsa mer på http://www.bellatyrashow.se. Ska bli riktigt kul och se vad det är för produktion.

I want this


Hittade tipset om dessa coola t-shirts på http://karolin87.blogg.se/ här om dagen, och jag blev riktigt sugen på just denna. Man kan handla dessa t-shirts med flera olika motiv på Black Book. Denna kostar 375.00SEK, och det är fri frakt.

Nelly.com


VILA, Satura Dress

299.00 kr


Jättefin romantisk klänning med små rosor på hela bröstet.

Bästa dokusåpan i svensk historia haha


inga ord behövs....

Vad sägs om lite skit under skorna?

Elefantskitskor, ja men visst!

 




God morgon!




Härliga singelliv

Jag hade en konversation med en nära vän på msn idag. Hennes telefon är sönder och när hon nu bytt telefon dyker en hel del knepiga sms upp i den nya telefonen som sparats på hennes simkort (jag skriver med rosa text).



Singlar har definitivt de bästa historierna och sms tydligen haha?


Pissdag


Usch, vissa dagar är inte bra alls, idag var en sådan. Fick trösta mig med ett avsnitt av Dating in the Dark på kanal 5 play. Haha usch jag skulle aldrig ställa upp på något sådant, sitta och hångla med någon som man inte vet hur den ser ut, iiiicck. Det är väl faktiskt så att ytan ändå är en liten del av helheten, tyvärr. Vi attraheras av olika utseenden och beteenden även om man egentligen hade velat att det var annorlunda, då hade det ju varit busenkelt att välja en "bra partner". Sedan passade jag även på att titta på det nya avsnittet av Gossip Girl, riktigt spännande slut må jag säga. Nä nu ser vi fram emot morgondagen istället.

Over and out!

Gaga Vs Elton


Lite eftermiddagsmusik---

Lunch

Så nu har jag varit på lunch, blev donken tyvärr, men ibland måste man. Sedan har jag även lämnat in mina skor på omklackning, sedan bad jag även om ny in- och utsula. Och jag har äntligen kunnat skicka iväg paketet med jeansskjortan som jag sålde på Tradera i veckan.

Så solen skiner och snön smälter, men jag är instängd på kontoret så vad gör väl de, men bra för de lediga.


Done!


God morgon!

Satt i stolen i några timmar igår med slingorna, gick direkt efter jobbet så blev rätt seg. Det bruna slingorna finns kvar lite fortfarande, det vill inte lossna, men det är helt klart bättre. Förmodligen är man sitt rätta jag fram till sommaren. Man ser nog inte någon större skillnad på bilderna, haha photo booth:)

haha yes!

http://www.tv3.se/story/fruarna



Nu har det blivit dags att dra till Los Angeles igen och träffa både nya och gamla tvättäkta svenska Hollywoodfruar!

I Svenska Hollywoodfruar träffar vi:
Maria Montazami
som vann allas våra hjärtan förra gången. Maria kommer ursprungligen från Västerås och är gift Kamran - en framgångsrik fastighetsmäklare.

Suzanne Saperstein, från Krylbo som bor i en kopia av slottet Versaille och är tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Chris.

Päivi Hacker, från Västerås, som är gift med Barry - en framgångsrik affärsman.

Lena Jolton, från Halmstad nyligen blivit singel och tar för sig av allt Hollywoodlivet har att erbjuda.

Och som en extra bonus dyker självaste Anna Anka upp och gästspelar.

Premiär ikväll 8 mars kl 21.00!

Haha här har vi verklighetsflykt på hög nivå. Jag ska ju till och med kanske till NYC i höst, vem vet jag kanske stannar;)? Ibland blir man trött på landet omöjlig/lagom (även om vi egentligen gillar det). Herregud det var lättare för mig att hyra en central lägenhet i London än vad det har varit att få tag på en i Stockholm/Göteborg (lilla fucking Sverige). De nya hemmafruarna är ju till och med affärskvinnor och en är singel det gillar jag (känner man sig "lite" hemma).



Slingdax


Nu ska de bruna slingorna bort som idiotfrisören la i. Randigt hår är aldrig snyggt!

Och utväxten, inte så himla farlig egentligen men...

Vi får hålla tummarna att det blir bra

Nu har jag ingen hund än men...


Tira bitleksak

Tira halsband

Hur söta var inte dessa haha. Jag vet inte riktigt om jag hade haft detta till min hund, jag vill ju ha en lite tuffare hund. Men skaffar jag en vit pudel is this tha shite! Allt ifrån http://www.esterelenora.se/





Brekker


Alpro Soya, persika.
*Innehåller tillsatt kalcium
*Innehåller yoghurtkultur
*Innehåller inte genetiskt modifierade sojabönor

*Fattig på mättat fett
*0% kolesterol
*0% laktos

Så är jag laktosintolerant? -Nej!
Är jag vegitarian? -Nej!
Bantar jag? -Nej!

Så varför köpte jag denna? -Antar att jag sprang förbi den i mataffären och tänkte att det kunde vara kul att äta ur en stor plastmugg.

Man blir snabbt mätt av den i alla fall!

Fint till våren


Ingrid rosa

Från Ester Elenora kommer denna sjal, väldigt mysig tror den kostar 399:- men är inte helt säker.

"Ester Elenora är ett helt nytt svenskt märke, där drömmen om att skapa ett varumärke som fokuserar på vardagspersonlighet. Men även på en fashonistas krav på kvalité och design. Med en härlig vintage shabby chic känsla där varje plagg och accesoar förgyller din dag och framhäver din kvinnlighet." / http://www.esterelenora.se

Nu ska jag träffa Kajsa...


Vi ska kolla på en lägenhet, spännnde...

Nail polish


Mina lack...

MAKE UP STORE - Nailpolish - Anki

Kanske får införskaffa ett makroobjektiv?

Det är i alla fall lite lilarosa med ett glittrigt skimmer

Söndagsmys!


Nu har jag varit riktigt effektiv hela dagen, så nu förtjänar man lite mackor och o´boy.

Give me!


Jag är känd för att köpa för mycket jackor (jackoholic), speciellt i skinn och mocka, för det är ju så fiiiint! Hur som helst råkade blogga förbi denna och tänkte att den vore ju helt perfekt. En skinnjacka funkar alltid till allt, nästan!

Badrum 4 neat freaks

Jag är verkligen ett neat freak ibland och speciellt när det gäller badrummet. Kanske av den anledningen att det just där blir som smutsigast hela tiden, har ni tänkt på det, det är alltid dammigt i badrummet? Och det värsta jag vet är när jag kommer hem till folk som har hundra saker på handfatet och runt handfatet är det smutsigt och dammigt (man kan ha ett par grejer där, det har jag med, men då ska det vara rent). Och själva fatet har det inte torkat av, sminkrester och intorkad tandkräm finns det lite här och där. Ny fy oh fasa så kan jag inte leva, och speciellt inte om det är folk på besök. Sedan får man väl ha det som man vill egentligen men det är bara så här jag tycker, ingen ska tycka att mitt badrum är äckligt.


Det viktigaste kan få står här

Rent är det! Köp dock aldrig ett fyrkantigt handfat för all smuts fastnar i hörnen.



Min parfym + lotion och Björn Axén Style droppar

Fruktansvärt töntigt inlägg om städning, men jag tycker att allt för få människor har koll på detta, så kanske hjälper det någon. Största anledningen är dock att detta är en sparapengarhelg, så det finns nog inte så mycket annat att skriva om, när det gäller vardagen? God Morgon förresten!

Middag


Sallad med babyspenat, tomat, melon...

fetaost och veggiekyckling. Toppat med balsamvinäger

Mums!

Dagens shopping...


En gåva till mig själv...











Nej jag har inte modellhänder

Ringen inhandlades på "Haga Hem", en jätte mysig butik med allt ifrån inredning till kläder och smycken. Den gulliga tjejen i kassan gav mig tipset att gå in på Kyssjohanna som drivs av hennes kompis, ifall jag var intresserad av liknade smycken. Man kan även gå in på Haga Hems hemsida om man vill handla i deras webbutik, de har även en facebookgrupp, så klart! Typisk av mig att jag gick och shoppade på min vårpromenad, men jag var bara tvungen att köpa den. Min sparapengarhelg funkar inte så bra, men jag har inte festat, shoppat (kläder i alla fall) eller fikat eller ätit ute. Jag laddar nämligen för flera kompisbesök här i mars/april och då vill jag inte snåla.

Dagens fångst














Vårpromenad


Strålande sol, nollgradigt

Här bor jag...

Fönstret längst upp is my room, eller nej men himlen var blå och fin

En del var ambitiösa och tog me sig skridskor

Men de flesta var bara som mig strosade runt i solen och njöt



Efter ett tag traskade jag in till stan igen. Måste säga att alla idag såg riktigt fräscha ut, välklädda, glada och med snygga solbrillor. Helt underbart vad vädret gör för människan. Jag såg gamla damer i Slottsskogen som läste en bok på en bänk. En del damer stod bara still i sin päls och riktade ansiktet mot solen. En hundägare som var ute med sina tre taxar, par som strosade runt (och gick alldeles för långsamt) hand i hand och en och annan fågelskådare.En helt fantastisk dag! Och ett riktigt töntigt inlägg egentligen, men jag är riktigt glad att solen tittar fram en helg som denna:)



ASOS Bow Detail Waisted Dress


Snygg till våren/sommaren SEK395.88

1408


Jag ser på en skräckis...

Its scary!

1408

Amerikansk thriller från 2007. En författare som är specialiserad på det övernaturliga bestämmer sig för att tillbringa en natt i ett hotellrum i New York som sägs vara hemsökt. Han är övertygad om att det rör sig om en bluff trots att åtskilliga bisarra dödsfall inträffat där genom åren. Baserad på Stephen Kings historia.

I rollerna: John Cusack, Paul Birchard, Margot Leicester, Walter Lewis, Eric Meyers. Regi: Mikael Håfström.


Jag hade kunnat känna mig så häftig och hård i denna...


Men i och med att jag inte har svart hår och cool lugg skulle det bara se knepigt ut. Men för den med attityd är den sjukt cool. muubaa Studded Sleeveless Biker Jacket SEK2,338.14

Påminner om varandra?

 

Lady Gaga - Alejandro


Madonna - La Isla Bonita

TopShop Shoes YES Please!



Obsessed With Shoes "Topshop shoes"
obsessedwithshoes.com

Dagens citat!


"I find it so important now to be a role model and a figure. And I know that may sound strange to some people, but most important is my connection with my fans and the connection that they breed with one another."

Sagt till pressen vid Viva Glam charity launch i London i måndags. Lady Gaga är talesperson för MAC AIDS Fund's campaign, som donerar 100 procent av vinsten från deras försäljning av läppstift och läppglans till den globala kampen mot AIDS och HIV.

Enkla och snygga jackets


ASOS Cropped Pleat Shoulder Jacket SEK494.85 
Warehouse Seamed Hourglass Jacket SEK556.70

Enkla snygga jackets, roligare än klassisk kavaj många gånger. Jag älskar jackets kan handla ihjäl mig på dem.
Dessa är ifrån Asos, den första finns även i svart.

"Bella & Tyra Show"






















Im a fan on facebook, dock har jag ju inte sett det än, men jag vet att jag kommer så det är ju lika bra det!

Facebookandet har gått över styr



Det är verklige jättekul när ens facebooksfriends ska krysta ut en unge och bli föräldrar. MEN jag tänker bara så här, hur beroende jag än är av att statusuppdatera så har jag svårt att tänka mig att jag skulle ta mig tiden till att statusuppdatera att mitt vatten har gått? Om det nu är det som hänt, eller så kallar hon barnet för Proppen? Eller i värsta fall så har strömmen gått hemma hos henne? Älskar den sista tjejens kommentar, "...uppdatera ofta nu då:)" Ja men okej jag har ju lagt ner min dator och mitt mobilbredband i födabarnet-väskan som jag ska ta med till sjukhuset!

Jag kan inte så mycket om barn, men herregud!

"Lady Gaga on Oprah" Interview and live performance

Intervju part 1, från Opera (fanns tyvärr inte inbäddad i bra kvalitet, så klicka på länken).
http://www.youtube.com/watch?v=svkvK4orbPw

Inte så bra kvalitet på resten men.





Part 3


Kan man se ett dolt mönster i dessa tajts...



Ja ni vet som fanns i söndagsbilagor förr, man tittade nära mönstret skelade och sedan kunde man se en delfin eller en naken kvinna eller liknande. Jag tror att det är samma med dessa byxor. Eller så blir man bara illamående av dem, testa själv?


Ni glömmer väl inte värmeskydd?




Detta heter
Sleek Look Iron Smoother
Sleek Look Iron Smoother 250ml

hmm

Följ min blogg med bloglovin

Blå vindar och vatten...




Snart....

"Faddes stand-up"


Roligt att den enda som skrattar är just Fadde, han måste väl vara den tråkigaste människan i Sverige.

"Lady Gaga" Dance In The Dark


Detta är också en favorit från albumet "The Fame Monster"


Gäng är omodernt, länge leve den självständige!



Ah so fuck u! Alla gängmedlemmar och par, im standing strong, ni gör bara dumma saker:P

Marint tillsammans med Morrongänget

Idag vaknade jag av att folk skrek utanför fönstret, herregud vad har nu hänt tänkte jag? När jag tittade ut fick jag se att en av bussarna hade fått stopp utanför och stoppade upp hela trafiken. Men nu har den som tur är bogserats bort, så förhoppningsvis kommer en buss till mig sedan. Idag skiner dessutom solen så då får man ju passa på att köra lite marint, man kan ju inte hålla sig. Satte på kanal 6 på tv:en och där sänds radio, Morrongänget. jag måste säga att det faktiskt är mycket roligare än det där Vakna med the Voice. Där är ingen rolig, dock har det väl lite roligare gäster. Idag är det dock Patrik Sjöberg som är gäst, han är för skön han. Nu ringer de upp Stefan Holm också haha, sicken tönt:)

 


Ny frisörtid

Idag ringde min frisör Christine, tydligen skulle hon göra något jobb i Stockholm den dagen vi avsatt tid för nya slingor. Men gullig som hon var hittade vi en ny tid (efter hennes arbetstid till och med) så att jag kunde få håret fixas i alla fall. Så nu ska jag dit nästa måndag, så vi får se vad det blir. Ett tag var jag riktigt ljus, det var två år sedan nu. Vill nog inte bli lika ljus igen, någonstans i närheten dock.

När jag bodde i Norrköping, i kära Christins (nej inte min frisör) lägenhet.


"Lady Gaga" Speechless (Live at the VEVO Launch Event)

Den här låten har jag lyssnat på så himla mycket det senast, lite kul att se henne utan lång lugg eller glasögon för en gång skull.



I can’t believe what you said to me
Last night when we were alone
You threw your hands up
Baby you gave up, you gave up

I can’t believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Could we fix you if you broke?
And is your punch line just a joke?

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

I can’t believe how you slurred at me
With your half wired broken jaw
You popped my heart seams
On my bubble dreams, bubble dreamsa

I can’t believe how you looked at me
With your Johnnie Walker eyes
He’s gonna get you and after he’s through
There’s gonna be no love left to rye

And I know that it’s complicated
But I’m a loser in love
So baby raise a glass to mend
All the broken hearts
Of all my wrecked up friends

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless so speechless

I’ll never love again,
Oh friend you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

Hooow?
Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

Haaaa-oooo-wow?
H-ooow?
Wow

And after all the drinks and bars that we’ve been to
Would you give it all up?
Could I give it all up for you?

And after all the boys and girls that we’ve been through
Would you give it all up?
Could you give it all up?

If I promise to you boy
That I’ll never talk again
And I’ll never love again
I’ll never write a song
Won’t even sing along

I’ll never love again
So speechless
You left me speechless, so speechless
Why you so speechless, so speechless?

Will you ever talk again?
Oh boy, why you so speechless?
You’ve left me speechless

Some men may follow me
But you choose “death and company”
Why you so speechless? Oh oh oh

"Tasty Mix"

Idag testade vi ett nytt lunchställe som heter "Tasty Mix", på Vasagatan. Tidigare har jag trott att detta var något veggieställe (tydligen tolkat deras skylt som veggieinspirerad?), men det var verkligen jättebra. Lite folk, fräsch lokal och helt okej priser. Man kunde plocka ihop sin egen sallad tillexempel, det fanns baguetter men jag valde en god köttfärspaj.

Mikaela tog också en paj


Le Paj, 59:-


Salladsplocket


Try it, Tasty Mix! Vasagatan 46.

Det är sol!




"Dagens office outfit"


Jaja, det e webcam pics, men hey orka plocka fram systemkameran så här tidigt. H&M outfit är det i alla fall.


Jag måste börja fixa mitt hår, its out of control!


Yeah off to work! Fan vad snyggt, not!

"OS i Vancouver"


Äntligen! Fyrverkerier blev slutpunkt på avslutningsceremonin på BC Place Stadium.

Jag tycker verkligen att de sportstjärnor som varit borta i Vancouver och kämpat för sitt land och sin sport är helt otroliga. MEN jag har bara 4 kanaler och ibland vill jag slökolla lite på Andra Avenyn eller Skavlan, men på flera veckor har tiden stått stilla på SVT1. Sport 24h, herregud! Jag tycker att vi röstar för en specialkanal, en OS-kanal som kan träda i kraft under denna period vart fjärde år, det är vart fjärde va?

Skulle ni våga äta här?

Inte jag eller! Jag menar man är ju inte jätte vidskeplig men med mat ska man vara försiktig. Namnet Pizzeria 13 får en ju att vilja ringa Hälsovårdsnämnden.

LYX LUNCH


Ibland får man lyxa till det så här på en Måndag:) Åt lite advokaderöra som fanns i kylen till, för att spica upp det lite. Den var faktiskt helt okej, 500 kcal för den som räknar:) Nu Blir det Glamourama.

Är det bara jag som tycker att detta är lite småroligt?



Ifrån aftonbladet.se Kul att det var så himla gulliga och sov över hos varandra? Inte så bra reklam för ICA dock, då tvingas väl de sätta varningstext på sina kassar. Eller i och med att vi bor i Sverige så kanske det redan finns?

Lunch på Evas


Dagens office outfit


H&M blus + kjol

Rynkad ärm

Inte världens bästa hårdag

Borde strykit den på mitten


RSS 2.0