Facebookandet har gått över styr



Det är verklige jättekul när ens facebooksfriends ska krysta ut en unge och bli föräldrar. MEN jag tänker bara så här, hur beroende jag än är av att statusuppdatera så har jag svårt att tänka mig att jag skulle ta mig tiden till att statusuppdatera att mitt vatten har gått? Om det nu är det som hänt, eller så kallar hon barnet för Proppen? Eller i värsta fall så har strömmen gått hemma hos henne? Älskar den sista tjejens kommentar, "...uppdatera ofta nu då:)" Ja men okej jag har ju lagt ner min dator och mitt mobilbredband i födabarnet-väskan som jag ska ta med till sjukhuset!

Jag kan inte så mycket om barn, men herregud!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ha ha ha! funny!

2010-03-04 @ 20:51:13
URL: http://novas.webblogg.se/
Postat av: Johanna

OMG!!!!!!!! Skaffa ett liv. Ja just det de är ju på väg att föda ett liv och då måste man ju uppdatera alla att ens liv är på väg att börja, för man hade ju inget innan!?

2010-03-04 @ 21:24:21
Postat av: simone

jag hade tagit med datorn, bloggandet för mig är en del av jobbet, så varför inte - hon menade nog inte att det var barnet som kom utan vattnet som gick isåfall :) och som svar till Joahnna här: Ett liv är det man gör och trivs med själv, vare sig det är framför tvspel, datorn eller i skogen.

2010-03-05 @ 10:54:24
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: http://imtooldforthis.blogg.se/

Saken med inlägget är väl att vi kommit in i en ny tid där internet och facebook blivit en sådan stor del av vårat liv. Det är ändå intressant och farsinerande framför allt:)

2010-03-05 @ 13:11:03
URL: http://imtooldforthis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0